Sporta dejas
Mammas, Elvi trešajā stāvā 2 x nedēļā notiek sporta dejas mazajiem un lielajiem, vedu savu meitu, bet tieši meitenes trūkst šajā grupā no 3-6 g.v. super mums patīk un mēs paskatījāmies kā lielie smuki dejo, vienkārši prieks skatīties. Nesaprotu kāpēc visi skrien uz kulturas namu tautiskām dejām, protams arī tās ir labas, bet ir taču citas iespējas un tas nav dāgi 15 Ls mēnesi.
tautiskas dejas Ls 3 menesi, ja vairaki berni ģimene. Pareizini ar 2vai ...
Sporta dejas - terpi, apavi, papildus privātstundas, braukšanas izmaksas un dalibas maksa sacensībās ... tomēr ir dārgi, ja nopietni grib nodarboties.
Nu ko vēl Baiba nesaproti?Kādam patīk tautiskās dejas,kādam futbols,jebšu visiem jādejo modernās?????
pazina uz Rigu vadaa delu stila peec dejot pie Mironoviem, kaut gan Ogre izmaksas ir letakas, atkrit cels, beernam nav japavada 2h celaa+degvielaas izmaksas+ klat ir nogurums un gribas tacu est pec fiziskas slodzes.
Mamiiit miio!... padoma vienreiz ar galvu. Ogree ir lieliski skolotaji un ja bernam lemts izsisties, tad nav starpibas vai pie Mironova macas vai Ogree. Galu gala bernu pamana konkursos.
bernu izvadat uz Rigu nav joka lieta sajos krizes apstaklos. To zinu pec ta ka vedu savu meitu pie Naumovas dziedat uz Rigu. Braucam 2 reizes nedela. Nepatika tas Rigas konvejers. Vecaki ir vajadzigi tikai pec macina biezuma, ka tas paliek planaks, nevienam neintrese vai berns ir bijis labakais vai ne. Kamer nauda ir tikmer esi intressants,kaa sak trukt-nav neaizvietojamu bernu.Vina bija tik nogurusi no nemitigas braukasanas, attieksmes trukuma, ka izlemam palikt Ogre. Tagad esam izsitusies, macoties pie A.MAngula - i konkursi, i esam pamanami TV. Zinu,ka Ogre varbut maksa to pasu ko Riga, bet atkrit liela dala parejas izmaksas un ta traka braukasana. Tas ta no pieredzes.
mazajiem nevajag ne tērpi ne kurpes un man arī ir 2 bērni, bet naudu tam nežēloju. Un es saprotu ka kādam patīk tautiskās, kādam modernās, bet tas, ka visi gāžas uz tautiskajām tā ir cena nevis patīk vai nepatīk. Un ne jau pārmetumu dēļ es ieliku informāciju bet vecāku zināšanai, ka ir iespējas, tikai nedaudz dārgākas.
kur var saņemt info par dejām 4 gadniecei???
tālrunis uzziņam 29452720 Sergeis
Labdien!Varbūt zina kads numuriņu tām Sporta dejām,kas notiek Elvī?
mes meklejam meiteni sporta dejam ķeguma E4 limenim 27124295