Frizētava
Kurā Ogres frizētavā var matos ielikt tādas kā pērlītes - spīdumiņus(ieliek no divām daļām matu šķipsniņā vau arī piekausē pie šķipsnas jau gatavu spīdumiņu posmu) un cik tas pamēram varētu maksāt??
un kur Ogre veic matu tiasnosanas proceduras un kadas cenas apm.?
Ir salonā Dezirē, mālkalnes prospektā blakus Jaunogres vidusskolas pieturai. Vakar uz tām skatījos, bet nepajautāju cik maksā. Agrāk bija arī Heterā.
ir oazee pie kekavas veikala,bet tur laikam bus dargak
pērlītes vairs nav aktuālas.....
SALONĀ " LUĪZE" VAR PIEAUDZĒT UN MAKSĀ NO 6,00 LS
Salonā Hetera varēja/ var. Man liekas ka tur ari taisnoja. Vajag uzzvanīt un paprasīt cenas.
visslabakā friziere ir Inita , no salona Donate. sakot no ielas frizūrām beidzot ar- vakarfrizūrām, spidumiem, pieaudzesanu, utt. vina sajā jomā ir speciālists. pamēģiniet pasas!:) cenas bikiņ virs normas. bet ir oki!
nu es zinu to ka salonā ''Luīze'' var pieaudzēt pērlīti,gan matu sķipsnas,kā arī ķīmiski iztaisnot!!!
un pērlītes vienmēr bijušas un būs aktuālas!!!!
un vēl ''Luīzē'' var uztaisīt zīmējumus ar Hennu,ko Ogrē nekur citur netaisa!
man ,piemēram, tur patika.Ir forši frizieri,un CENAS IR ELASTīGAS!!!!:)
atkal Luīze nahaļavu mēģina reklamēties
Jā kaut kā pēdējās dienās bieži figurē salons Luīze-sakritība????Kur vispār tas salons atrodas?
sad tad iegriezos Luize - frizieri ir ok, bet cenas nu mazliet visrs ok, bet ir to verts :))))))))))
jā jā, visas pastkastes pilnas ar luīzi,kurā normālā frizētavā tagad nav ko darīt,ja jāpiesaista ar atlaidēm????cik zinu,visur citur sen jau raujas vaiga sviedros.