KUR VAR IEGĀDĀTIES?
Mans puisītis pasaulē nāca Bulduru slimnīcā ,man un bērniņam tika uzdāvināta skaista dāvaniņa kurā bija pirmās nepieciešamības nieciņi mums abiem.Labi neizplūdīšu garās runās .Paciņā bija autiņbiksītes natural hapy .Izstaigājot malkalnes un pilsētas centra aptiekas nevienā tādas neredzēju .Vai kāds zina kur var tādas nopirkt?Liels paldies par palīdzību.
Man liekas, ka savulaik vienaa mazaa veikalinaa ''Ogres Preztizaa'' redzeeju
Kāpēc meklēt to kā nav? Tapat visu mūžu nevarēsi pasargāt no tās naturalizācijas.
Cik jauki.Nez vai Ogres slimnīcā arī ko dāvina?
Rīgā arī līdz šim bija dāvanas, ar pirmo bija pamperi un krēmi, ar otro krēmi un daži pamperi
Ogres "Selverī" ir Bella Happy autiņbiksītes, varbūt tās ir tās pašas? Citur gan tādas neesmu redzējusi. Samērā lētas un labas!
Sirsnīgs paldies.Ielūkošos gan Ogres prestižā gan Selverī.
Ogres slimnīcā arī dāvin, ne tikai autiņbiksītes + arī citus nieciņus.
BET GALVENAIS, KA OGRES SLIMNĪCĀ PERSONĀLS DĀVINA BURVĪGU APRŪPI, PATIESU LAIPNĪBU UN PATIESUS SMAIDUS :)))))))))))
PALDIES OGRES DZEMDĪBU NODAĻAS KOLEKTĪVAM : ĪPAŠI DR. MURAVJOVAI UN VECMĀTEI VINETAI UN BĒRNU DR. JAKOVĻEVAI - PALDIES,KA JŪS ESAT TĀDAS KĀ ESAT!
es aarī ar savu meitiņu vēlos teikt tikai toas labākos vārdus par Ogres dz nodaļu. man bija sarežģītas dzemdības un beigās viss tomēr noritēja lieliski. Paldies personālam.