Auklīte meklē darbiņu Purvciema.
Sveikas Māmmiņas!
Esmu auklīte jau no 2004.gada. Kārtīga bez kaitīgiem ieradumiem.Pati esmu 2 bērnu māmmiņa un 3 bērneļu auklīte. Ir arī bijuši mazulīši uz īsu laiku
Rekomendācijas ir iespējamas no 2 ģimenēm.
Mani mazuliši Septembrī ies dārziņā,pieskatīšu 2-3 reizītes nedeļā puisīti 1.3gadiņi. Iespējams varu pieskatīt Jūsu mazulīti
Velme būtu pie sevis mājās Purvciema,1.2ls/h.
Ja interesē kaut kas vairāk un skaidrāk,zvanat-rakstat))
Mans tel 25509931 vai gunta96@inbox.lv
Gunta, nepiesārņo forumu ar sludinājumiem, tam paredzēta sludinājumu sadaļa. Turklāt ja tu pati apgalvo, ka bijusi aukle vairākiem bērniem, bet rekomendācijas IESPĒJAMAS no divām ģimenēm, vismaz man tas liekas savādi.
Un vēl sagribēja 1,2 ls/h, tādu cenu jau sen nav, gudriniece!!!!
Lai jau cilveks grib,bet kurs maksas tagad cenas ir no 0.50 sant. stunda
Sveika man intrese tavi pakalpojumi man ira divi berniņi un gribetos vest pie jumsim,jus divus berninus nemtu sava pulcina.mans e-pasts PP-AA@one.lv gaidisu no jumsim atbildi.
Kas tās par cenām0.50 san .st .Kādu atdevi un kvalitāti tad var gaidīt un prasīt ?
Iksiņa
Ja nemāki lasit tur rakstīs ,ka 3 bērniņu auklīte tas nozīmē ka vienai gimenei bija viens bērniņš un otrai gimenei bija divi mazulīši pēc mana skaita cik aceros ,ka auklēju 3 bērninus.Ja tev gribas ,kasities tas nava jadara šinī sait!
Es esmu auklīte un man maksa ir 1.20ls/h. Es arī esmu auklējusi mazuļus vairākus,bet rekomendācijas arī var dabūt no 2 ģimenēm.
Jo vienā ģimenē ir 2 bērni!!!
Es ieliku savu sludinājumu,māmmiņa atbrauca paskatījās,iedeva man pārbaudes laiku-un es pelnu 1.20ls/st un esmu GUDRINIECE!!! BET LABA UN LIELISKA AUKLE. Un pazīstu Guntu,ja nemaldos-tad aukle laba un mūsu laikos,ja negribi-meklē citu,bet ja gribi labu,tad naudu nebūs te žēl!!!