nekvalitativa prece
veikalā pagrabiņš pardod nekvalitatīvus apavus.lūdzu uzmanīties.pardevējas medainā balsī sola apaviem gada garantiju,bet pēc likuma jābūt diviem gadiem garantijai.preces izcelsme nav atšifrējama,kaut gan veikala pārdevējas apgalvo,ka prece ir no Polijas.kad aiznesu apavus ar iesniegumu,lai atmaksā naudu par nekvalitatīvajiem apaviem,sāka draudēt ar to,ka apavu e ks pertīze man maksās simts latus,par ceļu man veikalam būs jāmaksā 40ls.Ja ekspertīze būs manā labā,īpašniece Locāne apstrīdēs to citā ekspertīzē,un pierādīšot,ka es esmu to uzpirkusi.derētu kādai Ogrē likumsargājošai iestādei par šī veikala darbību painteresēties,jo Patērētāju aizsardzības centrā mans gadīums ar šo veikalu nav vienīgais.Cīnīšos līdz galam.Esiet uzmanīgi
Tautai dereetu padomaat vai turpmaak iet uz sho veikalu - ne!?
Apavu ekspertīze izmaksā 15-22 latus, kā nu kurā vietā un to veic 3 vietās Rīgā. Bet ir iespējams pirms ekspertīzes par 2-4 latiem noskaidrot, vai vērts to taisīt, varbūt patiešām esat vainojama pati. Man veikala īpašniece arī draudēja, vainoja mani apavu defektā, tiesa es pirku apavus Rīgā. Ekspertīze atzina, ka apaviem ir ražošanas brāķis un rezultātā es atguvu naudu par ekspertīzi un apaviem. Locānes kundze Jums melo, acīmredzot rēķinādamās ar Jūsu nezināšanu vai, ka šādā veidā pircējs noticēs un nolaidīs rokas. Viņa ekspertīzes rezultātus var apstrīdēt cik vien vēlas. Ja Jūs būsiet rīkojusies likumā noteiktā kārtībā, kundzei nāksies maksāt nevien par apaviem, bet par visām ekspertīzēm un, ja lieta nonāks līdz tiesai, arī tiesas izdevumus. Un vēl, ja jau reiz nonācis līdz konfliktam, neizlaidiet apavus no rokām un savstarpējo saraksti veicat tā, lai uz otrā eksemplāra paliktu veikala amatpersonas (der arī pārdevēja) paraksts, par saņemšanu.
PS. Ja jau ceļš līdz Rīgai maksā 40 latus, piesakiet ekspertīzi pati caur PTAC, kas norāda iespējamās ekspertīžu veikšanas vietas (to izvēle ir Jūsu ziņā). PPS. neko nedariet steigā un pa roku galam, pieļautās kļūdas strīdos starp pārdevēju un pircēju maksā dārgi. Par tādu lietu, kā prasījuma pieteikums 2 eksmeplāros esat dzirdējusi? Lai veicas!
Jā, laiki mainās. Kādreiz tajā veikaliņā bija ļoti labi apavi. Kalpoja ilgus gadus un izmetu būtībā tāpēc, ka ļoti apnika, nevis saplīsa. Bet tas tiešām bija sen. Kaut gan zābaki, kurus pirku pirms kādiem 5 gadiem vēl joprojām tiek lietoti, un ikdienā, nevis pa reizei.
Diemžēl par patreizējo situāciju nemāku spriest, nav gadījies iegriezties.
Man gan laikam paveicās, jo nopirku apavus "Jumja" apavu veikalā, bet saplīsušus apmainīja pret citiem, tiesa, tādiem pašiem. Varbūt tas bija tāda brāķiga partija, ka varēja tik viegli nomainīt:-)
Nevis paveicās, bet tāda ir MK noteikumos paredzētā kārtība.
Runajot par apaviem no pagrabinja-dusmas!Nopirku it kaa kvalitatiivus, pieprasiitus apavus, kas man izmaksaaja aptuveni 45 Ls, Tie nokalpoja nepilnas 2 nedeeljas.Ja tas ir max laika posms, kas apziimee kvalitaates ziimi, tad laikam jau tirgus apavi pa 10 Ls apshaubaamaa bodiitee ir taaada pati prece vai veel labaaka!
Riskēt uz nezināmas poļu firmas apavu kvalitāti ir tas pats, kas noguldīt naudu Bankā Baltija. Vīriešu LOYD, ECCO un Camel maksā 30% dārgāk, bet ar garantiju, ka būs ērti un ilgi kalpos!
mums ogre ir man zinami 3 veikali, hipermarketa, jumi un pagrabinja un tie visi ir vienas ipasnieces, ta ka nekadas lielas izveles mums nav, diemzel....
jabrauc uz rigu :)