Bērni vasarā

Varbūt vecāki var padalīties ar idejām, kā plānojuši piepildīt bērnu brīvdienas vasaras garumā? Lai vienīgā izklaide bērnam nebūtu iziešana pagalmā, un arī tikai tad, ja omītei laiks skatīties pa logu, vai vēl ļaunāk - klaiņošana pa ielām bez uzraudzības. Esam ar vīru aizņemti, jo īpaši vasarā, bet vēlamies padarīt šo laiku saviem bērniem saturīgu. Protams, zinu, būs arī negāciju pilnas atsauksmes par to, ka bērniem laiks ir jāatrod, to arī cenšamies pa brīvdienām. Paldies, jau iepriekš, labajiem ieteikumiem.

Anita , 2009-05-25 10:40:27

Ar riteņiem rullēsim vakaros peldēties vai piknikot Ogres apkārtnē.Mēģināsim ar teltīm kaut kur tālāk par Ogri izbraukt.Aizvedīšu uz Skroderdienām Silmačos uz Nacionālo...

līga , 2009-05-25 11:06:02

Cik zinu tad Vēriens organizē tādu kā nometni, kur bērniem notiek dažādas nodarbības, 2x nedēļā angļu valoda un citas, nedēļā tas maksā aptuveni 37 ls.

to Anita , 2009-05-25 11:42:23

www.oranzaideja.lv

Lia , 2009-05-25 16:18:17

Piekrītu Anitai, cik bērnos ieliksim, tik laimīgi un sakārtoti viņi būs nākotnē, un ne vazāšanās pa ielām dos startu nākotnei. Pa brīvdienām ar sievu laižam ar bērniem pa Latviju. Problēma ir darba dienas - Lasīju, labs bērnu dienas centrs ir Veselības veicināšanas salonā HELIOS, plus masāžas, plus ūdens procedūras, plus ārstnieciskā vingrošana, laikam adrese salonshelios.lv, tur arī dienas kārtība katrai dienai.

Uģis , 2009-05-26 10:57:04

Ogres BJC piedāva fantastiskus pulciņus divu nedēļu garūmā, es esmu pat šokēta cik maz bērnu to pulciņu apmeklē...Aizvēdu meitu šodien pirmo reizi uz tūrieni - bērns vienkārši laimīgs...

Vika , 2009-06-02 15:30:09

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet