Mainos ar vietām b/d.
Vēlos mainīt vietu bērnudārzā "Dzīpariņš" pret vietu ''Sprīdītī'' vai ''Cīrulītī''. 2006.dz.g.
Var rakstīt uz e pastu dino@delfi.lv
gribu mainīt bembi pret bembi ...!
Diezgan aktuāla tēma, man arī b/d pie mājām ,bet jāiet uz Ogres otru galu:((
Kurs tad gribes Dziparinu mainit pret Ciruliti :D tik ļoti džādi b/d :)
A kā Jūs ziniet? Bērni abos gājuši?
Jā,mani bērni ir abos gājuši!un atšķirība ir ļoti liela!Dzīpariņam par sliktu....
Latviešiem nesākas teikums ar "A" :D
Kas tad tiesi Dziparina ir sliktaks neka Ciruliti??? Konkreti ludzu?
Pedagogi ;)
ne tikai pedagogi,bet arii b/d vide ir daudz reiz savādāka :(, Ciruliti ir majigak :)
Bet dažreiz gribas ar -A- , šī vieta to atļauj. Latviešiem daudz kas nesākas ....
Labāk būs jāsāk ar D.
Diemžēl,mācību gada pieņemšanas komisijas vertējums atšķiras no dažu vecāku vērtējuma un Dzīpariņš ir augstākā vietā nekā Cīrulītis. Cīrulīša ziedu laiki jau sen kā pagājuši.Ne par velti daudzi vecāki ņem ārā bērnus un pārved uz citiem b/d,un tur arī grupas nav nokomplektētas.
kas tad tas par sviestu???ierunajas,kada Dziparina bernina maamina?
Dziparins kotejas augstak par Ciruliti,un Ciruliti nav grupinas nokomplektetas???Tikai neizn,kapec tik daudz vecaki sogad ir spiesti iet uz Dziparinu,jo Ciruliti nav vietas,viss jau ir nokomplektets :)
Un mums arii uzreiz pateica I.Admines kundze,ka mes tiksim tikai labi ,ka Dziparinaa:(,bet tad kad uzzinaja,kavecākā māsa iet Ciruliti,tad jau ,protams,tikam Ciruliti :)Kadam citam nacas iet uz Dziparinu :)
Mans bērns iet Dzīpariņā.. audzītes superīgākās . Galvenais rādītājs- bērns uz dārziņu iet ar prieku
Ko varat ņemties? Vecāki maina vietu b/d no Dzīpariņa uz Sprīdīti.jo dzīvo tuvu pie ši b/d. Nekādā gadījumā neiet runa kurš sliktāks vai lab;āks b/d.
Kā ar to pa papīru kārtošanu dzīpariņā? tik tiešām tikai augusta 2 ned. vajag iet? vai tik tiešām iepriekš nav jāiet noslēgt līgumu?
Interesanti, ka uz to num., no kura man zvanīja dzīpariņa direktore, nevienu nevar sazvanīt. Tādēļ nesanāk sazvanīt b/d, lai noskaidrotu kā tad ir?
dasy
Mums, kad zvanija, arii teica labaak naakt tikai augusta otrajaa nedeelaa. Bet aiziesu jau aatraak, labaak uz vietas aprunaasos kas un kaa. Juulijaa gan it kaa vadiitaaja atvalinaajumaa buusot.
Vadītājas visos dārziņos ir atvaļinājumā no 15 jūnija līdz 3augustam.Tā kā ātrāk varat neskriet un nemeklēt.