Topinambūri
Kur Ogrē, vēlams Pārogrē, var iegādāties topinambūra stādus? Ja kādam tie ir, lūdzu, atrakstiet.
He, man Lašupes dārzā saauguši kā nezāles.Un Ogres dārzā arī. Un vispār viņi aug kā nezāles.Kā tad Jums var atrakstīt?
Super! Mans e-pasts konija1@inbox.lv
es jau nodomāju, ka tie kaut kādi dzīvnieciņi:(((
Nākamajam noteikt vaidzēs vismaz Koksagīzu :):) Es jau domāju ka Topinamburs @ Koksagīzss un stādīšana kvadrātligzdas tas jau sen aizmirstas anekdotes bet kā izrādās nekaaa::) Kā taga atceros Hrošķa laika anekdotiskos Vai dieniņ, ko teiks Kremlis, ja tomēr sadomāsim neaudzēt koksagīzu, topinamburu vai kukurūzu!
Luni, kas ir koksagīzs, pēc kā izskatās? Un ko ar to dara?
ārprāts! Padomājiet labi, vai Jums to sērgu vajag! Es cīnos ar viņiem un nevaru iznīdēt. Man to ir pilns pagalms, lien ārā visās malās, nespēju raut ārā. Lūdzu, brauciet un rociet par velti! Ikšķilē
Nē, nu cilvēki gan ir neizglītoti lauksaimniecībā.
Aug viņi kā nezāles, bet salāti no viņiem ļoti garšigi. Pēc riekstiem garša.Tikai bieži slinkums tīrīt un rīvēt.
Emil Hegle!Nezināju, ka dzīvniekus stāda.Lasīt vajag mācīties!
Luni! Ja man vajag stādus, tad es zinu, kāpēc man vajag.Un kaut kādus stulbus komentārus man nevajag.Ja ir tādas nostaļģiskas ilgas pēc lielās dzimtenes, tad savu sapnīti vajag realizēt, nevis tizli muldēt.
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs