Vīriešu frizieris.
Lūdzu, iesakiet labu vīriešu frizieri Ogrē.
Visu frizieru frizieris - Ludvigs. Sastopams reizeem DEA :) Nokert briivu buus gruuti :)
ludvig,vai tev nav piegriezies vislaik pašam sevi reklamēt? ko ta ,klientus esi pazaudējis,ja? gan bū s labi....
C'mon. Nedomaaju ka Ludvigam vispaar vajadziiga reklaama. Es eju tikai pie vinja. Galvenais knifs kas man patiik ir tas, ka vinsh nofrizee 2x aatraak kaa citi, un es teiktu arii 2x kvalitatiivaak. Un kaa zinaams laiks ir nauda. Pats pie vinja vienmeer eju, vieniigi ir pagruuti pie vinja tikt jo rindas tur netruukst. BTW cik zinu Ludvigs ar datoru ir uz tu, taapeec nedomaaju ka vinjsh pats te slavina sevi.
tad jau draugos viņa vietā ar kāds cits laikam sēž.es jau neko,lai šim veicas!man ar viņs patīk,bet ne kā frizieris!
starp citu,ausekļa prosp arīi vislaik rinda pie vīriešu friziera..
Friziere Sarmīte, Grivas 29.
a,sarmīti es zinu, baigā beibe, mašinīte tik netīra.. jānomazgā!
Jā, friziere Sarmīte the best one, Grivas 29, pēc iepriekšēja pieraksta. Atbilstoši arī cena.
Sarmīte tiešām labi frizē - pārbaudīts dzīvē un salīdzināts.
Ja arī es esmu dzirdējusi, ka Sarmīte laba.
The best Sarmīte!!!
varbūt Santa???? nu i klaču babas - it ka dzirdejusi, it ka neeeee
Nē Sarmīte nevis Santa. Pie Sarmītes vīrs visu laiku frizējas.Par tādu Santu neko nezinu.
NU jā čau,Ludvigs nestrādā vairs DEA
Pie Sarmītes eju jau 11 gadus. Ir pārbaudīta kvalitāte. Vienīgi pēdējie griezumi nepatīk, kur nogrieza 2x vairāk nekā prasīju un vajadzēja samaksāt 7 Ls. -.-
to zika:Pieskati vīru!!!;)