Internets
Esam Ogrē jauniņie. Gribam mājās ievilkt internetu, bet nav ne mazākās nojausmas, kāds būtu tas labākais un kāds vispār ir piedāvājums un cenas. Varbūt kāds var padalīties ar informāciju, kur griezties šajā jautājumā? Pateicos par atbildi. :) (Mājas DSL negribam)
Tad atliek - IME (www.ime.lv un SIGNEST www.signest.net), veel ir OIC (www.oic.lv) bet tos es neieteikshi, vinji daargi un leeni. IME reiz pasam bija - sapraatiigi aatrumi par normaalaam cenaam, vieniigi paaraak biezi nospraagst, tas pats ar SIGNEST. Runaajot par nospraagsanu tas gan bija jau gadu atpakalj, taa kaa laiki mainaas un iespeejams tagad viss ir OK.
Ime ir OK... turklāt nenorubīs netu, ja kādu reizi kavēsieties ar maksājumiem :)
Man ir IME peslēgums - tagad tā nekas darbojas, bet pirms 2 gadiem vairāk nebija nekā bija.
kas vainas mājas dsl?Es nesūdzos...
DSLam īstenībā nav ne vainas, vienīgi es domāju, ka varbūt ir kas lētāks un ātrāks pieejams. Mums Rīgā ir DSLs, bet - ne jau man tās prasības :) Tāpat, ja gribam kādu filmu no interneta novilkt, ar DSLu tas iet diezgan lēni :(
Ne jau vienmēr ir taisnība tiem, kuri slavē paši savu firmu :-)
Ir jāapzvana minētās Ogres interneta firmas, jaaizpēta viņu serviss, piedavājumi. Jāiegūst savs prieksštats - dažreiz par labu kvalitāti nākas maksāt arī vairāk ... ko nu katrs par ko priecājas - viens, ka nav nedēļu jāgaida uz interneta atjaunošanu, cits par to, ka var ilgstoši nemaksāt rēķinus ... :-)
Kas vainas OIC ?? Man ir un patiik. Serviss oki, ja nu kaada probleema, tad aatri atrisina. Aatrums taads, kaadu pasuutiiju un nekad neraustaas. Koleegjim ir IME, visu laiku pazuud un ilgi tiek risinaatas probleemas. Esmu dzirdeejis, ka citos rajonos ir IMEi oki.Protams, IMEi ir baigaais aatrums pa Latviju, bet sliktas aarzemes, kaa arii suports slikts, OIC atkal suports ir laps, bet aatrums protams vareetu buut labaaks pa to cenu. Viss atkariigs no taa, kaadaam intereseem internets ir vajadziigs un par ko ir gatavs maksaat.
Nu ja aatrums nav svariigs tad labaak panjemt DSL. Aatrums liidziigs kaa OIC toties krietni stabilaaks. Bet faksts ka IME speej iedot 10-20 X lielaaku aatrumu nav maznoziimiigs. Ja vien netu nelieto tikai e-pasta nosuutiisanai.
A ja kadu gammi onlainā uzraut gribas? Tad ātrumam ir gan nozīme.
Visi vēlas maksimāli lielu ātrumu un kvalitatīvu internetu pie mininālas cenas :-).
Katram lietotājam ir savas vajadzības - vienam svariigi dzenāt gigabaitus no Latvijas DC++ serveriem, citiem vajadzīgas stabilas ārzemes, drošs un kvalitatīvs internets arī tad, kad daudzdzīvokļu mājā kanālu ir aizsituši spēļu fani... Arī DSL ir savi plusi, bet ir daudzi mīnusi ...
man ir IME un esmu ļoti apmierināts,cena par pakalpojumu laba, nav žēl maksāt:)))
Rekomendēju SIGNEST, it ipashi ja gribi kačāt filmas... tad ar pustundu pietiks lai tiktu pie jaunas filmas. Un serviss ari ir OK.
Paldies, paldies :) Saprotu, ka piedāvājums nav liels, bet kaut ko jau nāksies izvēlēties :)
Un tas ātrums jau arī ir vajadzīgs ne jau man, bet draugam, kuram kā reiz arī patīk spēlītes onlainā padzenāt... :) Drīzāk, mani neapmierina fakts, ka internets var nobrukt... :( Un cik gan ir ilgs tas laiks, kamēr tiek atjaunots tas pieslēgums tai pašai IMEi? Draugs zvanīja uz IMi, bet viņi tur pat nevarēja pateikt garantēto ātrumu.... Man ta kas, a vot draugs rauca degunu. :) Man jau tikai informācijas un materiālu vākšanai tas pieslēgums ir vajadzīgs :)
Bet patiešām milzīgs paldies tiem, kas dalās domās. :)
Servisa atbalstam ir ljoti liela noziime.
Ja servisa atblasta ir ļoti liela nozīme, tad varu tikai teikt labu par Signest. Atsaucīgi, lielākoties ātri, un par tehniķa izsaukumu nekas nav jāmaksā.
SIGNEST da BEST!!!! ime suxs!
Man mājās ir IME, bet darbā SIGNEST. Ir iespējas salīdzināt. Problēmas ir abiem, arī ar apkalpošanu klibo gan IME, gan SIGNEST.
Man pashai bija OIC, bet koleegim maajaas IME. Es darbojos bez probleemaam, kad koleegis katru otro dienu naaca uz darbu burkshkjeedams par IME kvalitaati.
paši nožēlosiet, ka mājas DSL negribat, jau tagad skatos TV, tiesa programmu klāsts nav plašs, bet maijā sola vairāk; kvalitāte - teicama; ātrumu maijā sola līdz 10 MB;
ar servisu problēmu nav, ja kas - ir kur pieteikt problēmu un to kontrollaikos arī atrisina
MDSL ir vislabākais kas var būt!!!
Smaidiņam.vispirms apstaigā vai apzvani oic signest ime lattelekom,izskati visu ko piedāvā.Emocijas atmet.Tad viss būs oki doki.
Kursh sola TAADU AATRUMU?
IME rullee,ir ok
Mums ir IME,nav ne vainas. Tagad domājam arī par viņu TV pieslēgumu.
Ak šausmas,cik veca tēma! :D
man ir mocis loti labs
у меня был до 2007 года, часто тормозил и пропадал, особенно когда гроза, как только электричество в городе барахлит то все пропадает от 2х до 8 часов.
с Латтелеком никаких проблем , неразу не пропадал и не тормозил.
man tagad IME +
nosledzu ligumu uz gadu,nepagaja 2-a nedelja ,man jau i-nets pazuda...pidzec..
IME shausmigi leeni tehniskie darbinieki.
bet tomer Tv ko vini piedava ,ta strada.
Man ir IME+
Nets stabils, nekas negļuko, nekas neraustās. Pie kam IME izmanto Lattelecom trubu ja nemaldos.
IMEs darbinieki ļoti pretimnakoši, vienmēr var par visu vienoties. Meistari kad bija vadus kads sabojājis, brauca ārpus darba laika bez papildus samaksas visu sačiņīja. Nezinu kadēl citiem ir problemas. BEt nesaku ka ties citi melo.
P.S.
IME+ lielai pakai pa LV iet 50mbit stabili ;) testeets ar speedtest.net
Par IME+ varu teikt tikai labāko. Internets ir OK un TV arī ir OK
O,mīļie,tad varbūt jūs man pateiksiet,cik maksā Imei internets + Tv kopā mēnesī?
www.ime.lv
Ar mājas lapu gan viņiem nebūtu jālepojas. Lai taču paņem konfekšu kasti un aiziet pie savas latviešu valodas skolotājas, lai salabo tās kļūdas!!! Piemēram - "Uzņēmumiem ar vairākiem interneta lietotājiem un paaukstinātu datu pārraides ātrumu piemērots būs šis pakalpojums." Auksti paliek no šādiem solījumiem :)) Un nenāktu par ska'di ievietot arī TV kanālus, ko viņi piedāvā, citādi pieejama tik sena anketa par to, ko klienti gribētu un viss. Cenas arī liels noslēpums (TV kārotājiem).
Bet pats interneta pakalpojums mani apmierina, tehniskie darbinieki - uz kādu patrāpās - ir ļoti laipni un atsaucīgi, ir arī nīgrie, bet informāciju tomēr sniedz un tāpēc pretenziju nav. Lai gan tai darbiniecwei, kas pa dienu ceļ klausli, nenāktu par ļaunu uzsaukt kādus labus komunikācijas kursus, vai arī viņa strādā par labu konkurentiem.