Kāpēc jācieš ir bērnu vecākiem un bērniem?

Noskatoties raidījumu "Bez tabu", kurā bija sižets par Ikšķiles bērnu dārzu, mani pārņēma satraukums. Kas notiek Latvijā? Vai tāda ir mūsu "labā" attieksme pret mūsu bērniem?
No savas puses es ieteiktu Ikšķiles satrauktajiem vecākiem tomēr "apvienoties" un likt Domei atrisināt šo jautājumu, jo tas galu galā ir viņu kompetencē. Daži vecāki ir raduši risinājumu pašu spēkiem un savus bērnus ved uz Ogresgala bērnudārzu. Bet ko lai dara tie, kuriem nav tādu iespēju katru dienu savu bērnu izvadāt uz bērnu dārzu apm.15 km attālumā no mājām?
Visam ir risinājums. Lai Ikšķiles dome iedala līdzekļus autobusa norīkošanai uz to pašu Ogresgala bērnudārzu un katru dienu rītos un vakaros bērnus izvadā. Ja jau naudiņas pietiek tik dārgiem bērnudārza remontiem, tad autobusam gan jau kaut kā "sagrabinās".

juriste , 2006-09-19 11:21:08

Tukšs gājiens! Augstprātīgāku kompāniju par Ikšķiles Domes vadību grūti iedomāties. Starp cietu, Ikšķiles mājas lapā pat nolikvidēja jautājumu un atbilžu sadaļu, lai iedzīvotāji ar saviem muļķīgajiem jautājumiem netraucē Domes darbu.

Gita , 2006-09-19 12:27:58

Tas ir absurds, Ikšķiles Domei liels fui!!!!!!!!!!!!!

Inga , 2006-09-19 12:55:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet