Baltkom TV
Vai kāds Ogrē(Pārogrē)izmanto Batkom TV digitālās televīzijas pakalpojumus? Kāda kvalitāte,apkalpošana,problēmas? Tagad it kā esot akcija-bezmaksas uzstādīšana un skatīšanās līdz jaunajam gadam!
viasat iet labi..
Par Baltcom neko nezinu,man arii ir VIASAT - nesuudzos,liela programmu izvele un laba kvalitate! :)Uzstadija arii bezmaksas un vel jamaksaa letak nekaa MODEMA!:)
Kādreiz bija Baltkom. Ļoti patika, ja kaut kas bija misējies , no Rīgas atbrauca momentā. Tagad ir Viasat. Murgs . Lai nemuld , ka lētāk nekā modems. Jāmaksā 11,- Ls mēnesī tas ir otrajā gadā.Pirmajā protams bija 6, 9 Ls. Bet nekad neiesaku Viaasat.Droši pēc skandāliem šogad uzlabojuši klientu apkalpošanu, bet pagājušo gad bija murgs, pat biroja Rīgā nebija , teica brauciet uz Igauniju. Dzirdēju daudz sliktas atsauksmes par Viasat.
Runaa ka Baltkoms esot OK!
Man ir Baltkom digitālā televīzija , Pārogrē pie torņa to nevajadzētu uzstādīt, mocos jau trīs mēnešus un tagad atsakos - pārsvarā visām progrāmām uztveršanas procents ir 45-46% , kas nav pietiekami.Visu laiku bilde raustās un uzkaras kā skaņa tā arī bilde. Izbrīnu izraisa Baltkom reklāma par tiem100km. , domāju ka tas ir 10 reizes mazāks attālums no raidītāja.
es arī apsveru iespēju ņemt Baltkom... man tikai jāuzraksta iesniegums Mālkalnei, lai palaiž meistarus uz mājas jumta.... esmu par slinku, bet ceru, ka drīzumā to iesniegumu uzmeistarošu.
šonedēļu Baltcomam atlaižu akcija