Auklite
Milaas maaminjas! Gribeju uzzinaat, cik Jus buutu gatavas maksaat par aukliiti?
Vai Jus varetu atlauties 120 LS / menesi +eshanai
Cena ietilptu vairaku berninju pieskatishana, muzikas un ritmikas nodarbibas, zimeshana, limeshana, veidoshana, pastaigas, bernu baseina apmeklejums, kaa ari kopiga diendusa.
Pakalpojums pieejams darba ienaas - taapat kaa bernudarzs.
Esmu gatava maksát ap 200,-Ls, vairák gan né, jo tad man no darba algas nekas pári nepaliek...Tik zhél, kad nav pieejams sháds pakalpojums no 1 gada vecuma bérniem...
Protams būtu ar mieru, jo Ogres bērnudārzi daudziem bērniem "nespīd".
120 tas ir maz.
es maksāju auklītei 1.30 Ls par stundu.
Es ar lielāko prieku. Tikai kāda vecuma bērni? Man būtu aktuāli 1.5 gadi
maksāju 8 ls dienā+ ēdamo vedu auklītei!
oooo lētticīgos atkal meklē :D
es maksaatu paari 200 ls. !
pieredzes ir?
Cik bērnus varat pieskatīt vienā reizē? Diez vai ar tādu naudu varēsie6t atļauties kvalitatīvi strādāt piedāvātajā programmā.Cik jau izdales materiāls maksā.Ja tas veidojas kā privātais uzņēmums,noteikti b;ūs jāsakaras ar dažādām inspekcijām.Kā domājat pabarot bērnus? Vai katrs nāks ar savu pārtiku? Labāk paņemiet divus bērnus ,strādājat kvalitatīvi,lai nopelnītu pienācīgu algu. Arī ēdienu dot l'dzi visai dienai nav lēti. Barosiet vismaz trīs reizes dienā.Cik vēl tas maksās?
man maksā 1.30 stundā un pati pērku pārtiku,pati gatavoju un pierēķnu dienas tundām vē klāt par ešanu,atkarībā cik un ko pērkamno 2.50-3.ls,vēl papildus ir citi sīkumi.par tādu naudu neko nevar darīt un kur tad vēl ar diviem bērniem.
domāju, ka cena ir laba, ja vecāki ir ar mieru, ka auklīte auklē vairākus bērnus vienlaicīgi. Mēs maksājam Ls 400 mēnesī par 1 bērna auklēšanu mūsu pašu mājās.
varētu atļauties
es auklei maxsaaju 1,50 sstundaaa+muusu paika...neko dariit!!
Es maksāju 1.80 Ls stundā!