Ģimenes centrs

Ko jūs sakāt par ģimenes centru Dziednīcā? Kādas atsauksmes? Vai tur var vest bērnu, nesamācīsies visādus jaunvārdus - ***?

Ince , 2006-06-16 10:55:05

Mans bērns tur iet jau no tā brīža, kad tas centrs atvērās. Tur nepārtraukti ir audzinātājas, kas kontrolē situāciju un neesmu dzirdējusi, lai manas meitas vārdu krājumu papildinātu šādi jaunie vārdiņi. Esmu ļoti apmierināta - tur tiešām ņemas ar bērniem, meita katru reizi atnes kaut ko pašas rociņām uztaisīto - kompozīcijas, kastītes un citus nieciņus. Jā, un tur vienas dienas laikā viņai iemācīja to, ko es nevarēju iemācīt mēnešiem ilgi - šņorēt kurpju šņores :)))))))))))))))

x , 2006-06-16 12:21:01

Un vispār - jaunvārdi bērna leksikonā ir neizbēgami - tos iemācīs pagalmā, bērnudārzā, skolā. Jūsu pienākums ir panākt, lai šīs zināšanas netiktu izmantotas!
Jā, tajā centrā nāk bērni no nelabvēlīgām ģimenēm, tomēr tā darbinieki pasvītro - "šeit visi ir vienādi, nav sliktāku vai labāku bērnu, visiem ir vienādas tiesības un pienākumi".

x , 2006-06-16 12:23:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet