Ka jus gribetu atpusties kopa ar berniem?

Ka jus atpusaties vai gribetu atpusties kopa ar visu gimeni Ogree???? Vai jums ir kada iecienita vieta vai pasakums, ko apmeklejat visi kopa??? Man aizdomas, ka Ogre nav kur kopa ar bernu aiziet atpusties. Es te ik pa laikam domaju, ka kaut ko vajadzetu noorganizet, bet vai manas domas sakritis ar jusejam???
Man galvaa jaucas vizija, par tadu ka gimenes kafejnicu, kur brivdienu ritos butu brokastis visai gimenei... kur vide butu veidota visu vecumu berniem draudziga.... kur varbut notiktu dazada veida izklaides bernjukiem (rotaljas, kopigas gramatu lasisanas utt.)

Puuks , 2006-03-26 16:39:11

Vieniga vieta atputai, bet tikai vasaras sezona , ir minigolfs, turp ari dodamies.Protams, ir iespejas atrast kadas izklaides arpus Ogres,bet kapec gan nenoorganizet ko tikamu ari pie mums? Es par!

trusitis , 2006-03-26 18:37:51

Nu es arii par!

Rukitis , 2006-03-26 20:31:17

es ar mammu Ogrē pastaigājos! :D

agate , 2006-03-26 21:23:59

ar ģimeni ejam uz baseinu,vasarā ārī ogrē ir kur peldēt,minigolfslidot hallē un vispār var izdomāt kā labi atpūsties,tas ir no pašas ģimenes atkarīgs,

ince , 2006-03-26 22:35:22

Es tikai par. Ieiet ar bērniem jebkurā Ogres kafejnīcā - tas ir ārprāts. Nekur nav padomāts par bērnu sēdeklīšiem un tikai pāris kafejnīcās ir ēdieni bērniem. Būtu forši kaut ko tādu uztaisīt kaut vai tur, kur agrāk bija Opus pro (arī ex randevū ir ērta vieta, tomēr tur kaimiņos ir spēļu zāle...). Būtu labi arī kādu bērnu istabu iekārtot, kur bērnu var atstāt uz dažām stundām (kamēr mamma iepērkas vai sēž frizētavā). Darba dienās es vecāko varu atstāt ģimenes atbalsta centrā, bet divgadīgo tur neviens neņems :((

x , 2006-03-26 22:49:49

Jaa, buutu gan jauki briivdienu riitos aizbraukt un pabrokastot aarpus maajas un veel sev patiikamaa videe kur var justies kaa maajaas un kur tevi gaida, Ogreee tiešaam nav taadas vietas visai ģimenei:(((

sauļuks , 2006-03-26 23:15:10

njaa. Vieta, kur atstat mazuli, lai pati varetu pa iestadem, bodem izskraidit ir aktuala lieta Ogrei.

Puuks , 2006-03-27 11:24:51

Jā! Tas ir aktuāli! Pamēģini ar diviem bērniem padusē izskraidīt pa bodēm, lai vakarā būtu ko likt galdā, un tad pļurksti!!!

x , 2006-03-27 17:00:31

to x:
uz ko attiecas tavs "un tad pļurksti"???? Es parlasiju visu sleju, bet neatradu nevienu, kas butu nepiekritis, ka ir vajadziga vieta, kur atstat mazu bernu, lai varetu tikt savas darisanaas. Man, piemeram, berns vel ir ratinjos un virs majas pavisam velu. Mana vieniga iespeja iepirkt partiku ir lielveikals. Ja nebutu taa, tad nezinu kaa tiktu ar bernu kaut kam pakalj.

Puuks , 2006-03-27 21:25:59

"njaa. Vieta, kur atstat mazuli, lai pati varetu pa iestadem, bodem izskraidit ir aktuala lieta Ogrei" - un kas tas tāds? Izskatās jau baigi ironiski ;)

Pūkam , 2006-03-28 20:50:31

sorry.... ja neveikla teikuma forma, bet es no sirds piekritu, ka sada lieta ir vajadziga :)
Jauku dienu.... man sorit spid saule.... vai citiem ari???

Puuks , 2006-03-29 10:22:56

Nu sorry par uzbraucienu :) Vienkārši apnika stulbais vīriešu uzskates - ka jau esi mājsaimniece, tev baigi vieglā dzīve :))))

x , 2006-03-29 21:05:45

:) X es ar maminja un lieliski tevi saprotu :)
es kaut kad jau esmu domajusi ari par sadas bernu novietnes izveidi, bet kaut ka nerakstas biznesplans un neredzu ari apkartnee telpas, kur tas potenciali varetu notikt :( naudinjas jau ari nav liekas par ko to visu uzcelt un bisku jau bail ari rikset vai izies pa nullem, lai nav jazaudee. laikam neesmu ista, kam tas butu jadara :)

Puuks , 2006-03-30 16:12:04

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet