Tev tuvumā-koncerts.
Mīļie vecāki! Lūdzu neņemiet savus hiperaktīvos knēveļus līdzi uz koncertu, kuros Jūsu bērni nespēj nosēdēt un traucē klausīties citiem. Es maksāju par biļeti lielu naudu un vēlos to baudīt, nevis klausīties jūsu bērnu ķērcienos, brēcienos un saucienos pēc mammas. Lūdzu atstājiet bērnus auklēm, vecmāmiņām, draudzenēm, vienalga kam,lai tikai jūsu bērni nav koncertā,kamēr viņi nesaprot kā koncertā jāuzvedas. Tiešām kauns,ka neprotat audzināt savus bērnus!(man varat nepārmest-divi bērni,kas jau pieauguši un kaunu nekad man nav taisījuši).
Pilnībā piekrītu rakstītajam. Koncerta baudīšana izpalika jo kāds mugurpusē spārdīja krëslu,grozījās un dīdîjās vecākiem pa klēpi un nepārtraukti "komentēja ". :(
Jā, tas bija ārprāts. Gribējās pajautāt vecākiem: jūs koncertu izbaudījāt??? It kā pieauguši cilvēki, radījuši citus cilvēkus, bet smadzeņu nav.
A jūs ka pieaugusi cilvēki aizrādīt nevarējāt?!
Tā arī bija,es arī gribēju izbaudīt koncertu,bet nesanāca.Man arī ir 2bērni,bet neņemu uz šādiem koncertiem,jo šāda vecuma bērniem piemēroti citi pasākumi.
Kristap. Nu tikai aizraadiits. Un? kas mainiijaas? pareizi Kristap, nekas. Pie kam, man tev jautaajums-kam aizraadiit? Vecaakiem? Nu vinji izboliitaam aciim blenzh uz tevi un tad saka, atvainojiet. tas arii viss, ko vinji dara... Beerniem aizraadiit??? :D Ceru, ka nevajag taalaakus paskaidrojumus...
Pieaugušiem aizrādīsi, viņi paskatās nosodoši un neko nedara,lai izlaistais knēvelis apklustu. Uzreiz parādās bērnu tiesības. Kā ar tiesībām tiem,kas vēlas baudīt koncertu?
Ja nav jēgas no aizradisanas, tad kāda jēga ir ko rakstīt šeit?!
Šeit varu apmainīties ar viedokļiem. Un saprast vai man vienai bija tāda problēma. Izrādas ka nē
laiks vadībai beidzot pie kases uzlikt ka nedrīkst bērnus ņemt uz koncertiem un teātriem.
Tieši tā, ar bērniem līdz noteiktam vecumam ieeja aizliegta, un punkts. Kādam nepielec, pats vainīgs. Ir pietiekami daudz pasākumu bērniem, bet diemžēl tikpat daudz arī aprobežotu vecāku, kuriem nepielec, ka viņu tiesības beidzas tur, kur sākas citu cilvēku tiesības. Šajā gadījumā- netraucēti izbaudīt koncertu.
jāāā, diemžēl ir gadījies, ka sīkie spārda krēslu no aizmugures, bet jaunās mātītes to izliekas neredzam, jo atvedušas savus sīčus izrādīšanai....
Nevajag sēdēt un ciest. Aizrādīt arvien skaļāk, lai tie tupie vecāki sajūtas neērti, aizrādīt bērnam, iet uz kas atprasīt naudu par koncertu, pastāvēt par savām tiesībām, lai aktualizētu problēmu, un tā tiktu risināta no pasākumu organizatoru puses un vecāku smadzenēs izveidotos atbilstošās taktiskuma, iejūtības un apkārtējo cienīšanas rievas.
Izskatās,ka te ir salasījušies bērnu nīdēji.
Es neesmu bērnu nīdēja,bet ja maksāju par biļeti,tad gribu izbaudīt koncertu,bet ne klausīties bērnod.Biļetes uz pasākumiem nav lētās
Jā, neaudzinātu un nepieklājīgu bērnu un vecāku nīdējas. Nez kāpēc man divi bērni, kuri nekad nav joņojuši pa kāpnēm koncertos un skaļi bļaustījušies, traucējot citiem. Es gan izvērtēju, kas bērnam ir un nav piemērots.
Vai audzināt bērnu ir to nīst? Jums liekās, ja bērnam aizrāda tad to nīst?
tad jau slēdzam visi telefonus iekšā un saņem īszziņas un atbildam uz zvaniem.BĒrnus atstāt .un tas nav dzīvibas un nāves jautājums var iet viens uz koncertu .un agrāk ja filma bija aizliegta līdz 16 tad tur nebija nekādu runu kad tevi ielaidīs
kad padomju laikā, ejot uz kino, mani mazu mamma satika pagalmā spēlējoties, tad biju krietni nosalusi. bet uz māju vairs nebija laiks iet. Tad tiku paslēpta zem mēteļa (tipināju blakus) (līdz 16 ieeja aizliegta) un visu seansu saldi nogulēju mammai azotē. Nebija ne prātā niķoties vai ņerkstēt!