Malka
Vai kāds var ieteikt, kur Ogres apkārtnē var iegādāties ne vairāk kā trīs sterus sausu, skaldītu lapu koku malku ar piegādi?
Goodwood.lv - paši pieved klāt un sakrāmē. Eksporta kvalitāte.
Paldies, protams, par info, bet, cik tur viens sters malkas izmaksās - 50 - 60 eiro? Es saprotu, ka malka nav lēta, bet ne jau nu tik traki...
Pārogrē ,šosejas malā ir malkas placis !
Biju, bet tur arī naudu grib.
Var jau protams ņirgāties un bārstīt gudrus komentārus, ja pats (pati) sēdi siltā istabā ar centrālapkuri pie pakaļas.
bez naudas neko nevar nopirkt! briketes pamēģini...
Vai te kāds kaut ko prasa bez naudas? Vienīgais konkrētais piedāvājums, kas te ierakstīts, ir malka litros.... jeb maisos. Man nevajag malku litros, bet pavisam parastu malku steros. Šobrīd sters maksā vidēji +/- ap 30 eiro (nevis 60 kā tas izmaksā, ja pērk maisos), bet problēma ir tā, ka jāņem uzreiz 10 un vairāk steru. Man tik daudz nevajag, vajag tikai kādus trīs sterus. Tāpēc arī uzrakstīju, varbūt kāds ved mazāku daudzumu, bet rezultātā daži pārgudreļi izņirgājas it kā es te kaut ko prasītu vai gribētu par brīvu. Laikam tādi forumi šādiem cilvēkiem ir vienīgais pašizpausmes veids, jo citādi viņi ir mazi, melni un neievērojami.
Ieguglējiet un rakstiet,zvaniet,gan jau kāds atsauksies---jo redz,kas klauvē,tam atver,kas sauc,tam atsaucas....
mazu daudzumu nav izdevīgi vest, jo transports dārgi ! km ir jāapmaksā vai nu 3 steriem ,vai 10 st. iesaku briketes !kurinam centrālapkuri un kamīnu, ļoti labi deg .
Nopērc mežu - malka būs bez maksas.
Slinkum slinkum laid mani vala....
Skaties saja adresē http://www.ovv.lv/kaleidoskops-ovv/
Kā ogrēnietei pašai vajadzētu zināt
piz..ec ar jums komentētāji. Cilvēks uzdeva vienkāršu jautājumu. Ja nav ko teikt, tad pirdiet dīvānā tv pulti spaidot, ne klaviatūru. Pārogres malkas placī ir atsaucīgi cilvēki, ja pati vari kādu transportu sarunāt, tad nav problēmu pāris sterus vest, jo piegāde šobrīd tiešām varētu būt padārga.
Kad tam cilvēkam kaut ko ieteica, tad tikai sākās visādas problēmas. Vienkāršajā jautājumā ir rakstīts, ka grib ļoti labu preci, bet nav, ka par pašu zemāko cenu.