Aukles Ogrē
Tā kā man necerēti ir radusies vajadzība meklēt auklīti savai meitiņai (1.g.6.mēn.) interesējos kāda ir situācija Ogrē,vai ir iespēja to atrast, un par kādu samaksu. Vēlos uzzināt arī citu vecāku viedokli/pieredzi ar aukles meklējumiem.Varbūt kāda auklīte pēkšni atsauksies!:-)
valsts nodarbinātibas dienests vai darba inspekcija-izvēlies ko vēlies!!!
es meklēju aukli tikai un vienīgi draugu un radu vidū! Svešām kaut kā neuzticos
Bet es arī savam dēliņam atradu auklīti paziņu vidū un varu atļauties maksāt 1,30.Bet bērns ir drošiba un aprūpēts '.
Par 1,30 jau vairs neviens neauklē.Zemākā cena ir 1,50 stundā.Aukles, cieniet un novērtējiet savu darbu!
aukleju pie sevis privat maja,ja vajag ari ekstra gadijumos.
Man ir dēliņš 1,2mēn.,ir doma,ka varētu pieskatīt vēl kādu bērniņu.Ja kas rakstiet inginjaz@inbox.lv
Vai J'us esat pr'atu izk'ukoju'si?J'us klaji apzogat valsti nemaks'ajot nodoklus.
Nekad vairs savu mazuli neuzticēšu auklei, zinot, cik droši un ērti ir aizvest uz bērnudārzu.Ar auklēm ir bēdīga pieredze.Mazajā grupā ir bērnu maz, tādēļ audzinātājas ar katru nodarbojas individuāli, gluži kā privātajā. Tas tādēļ, ka ir 5 km aiz Ogres un daudzi negrib vadāt uz Ogresgalu, bet ir okey.Rēķinot, cik maksāju auklei, ceļš noteikti atmaksājas.
piekriitu iepriekssejam komentaaram...
Ja runa ir par Ogresgala bernudaarzu, tur tiessam ir ta, ka grupinas ir maz bernu un mans puisiitis no darzina iznaak vienmer ar labu garastaavokli un prieciigs.
nespeju iedomaaties savu bernu paarpildiitaa beernu burzmaa. un tas tiesam no Ogres nav talu.
Mīļās māmiņas vai Jūs nēsat dzirdējušas tos šausmīgos stāstus par negodīgām auklēm, ārprāc, kas notiek. Tāpēc tiešām labāk painteresēties par dārziņiem nevis par auklēm un Ogrē jau bērnu dārzu netrūkst.
ogrē netrūkst???? mazais piedzima 2006.gadā, momentā ieliku rindā. pirms mēneša painteresējos- kādas izredzes- tuvāko 2 gadu laikā nekādas:)))) !!! mazajam tagad pusotrs gads un pateicoties auklei varu strādāt, jo sagaidīt bērnudārzu- diez vai....!!! aukli ir ļoti ļoti grūti atrast, tomēr var!- labāk protams, caur paziņām!!!
Ogresgalā par trīsgadnieku var mēģināt interesēties.
pieskatisu Jusu berninu Salaspili, man ari ir delins, vinam 1,6 g. Ir vejadziga pieredze,esmu auklejusi divus viena vecuma berninus, viss ir bijis loti labi. velama samaksa 1,50 h. gaidisim Jusu zvanu 28701488
mīlās māmiņas. ja gribat mīļu un jauku attieksmi pret savu bērniņu nelielā grupiņā dodieties uz Ogresgala bērnudārzu , no pieredzes
Labrpāt pieskatīšu vel vienu berninu.Pašai ir 1.6 gadi veca meitiņa. Esmu strādājusi gan bērnudārzā par audzinātāju, gan Vācijā un Norvēģijā ģimenēs par auklīti. Ja ir interese, zvaniet, 29366147.
Es labprat pieksatitu berninu Ogrē,kaut vai man ir tikai 13 gadi bet esmu auklejusi vairakus bernus, laiki var but tikai Pirmdiena Otradiena Tresdiena cETURTDIENA pIEKTDIENA 15:00 lidz ..... Sestdiena un Svetdien 08:00 lidz.... ja ir interese : aukliite13@inbox.lv
Es atkal nesaprotu tos vecākus, kas gaužas, ka aukles ir sliktas, bezatbidlīgas utt., bet ja aukle piedāvā slēgt līgumu, lai viss ir oficiāli utt., tad no tādas aukles atsakās? Slēdzot līgumu, tas ir tāpat kā jebkurā citā oficiālā darbā, ar višam no tā izrietošajajām sekām, pienākumiem utt.
Esmu mamma 10.mēn jaunam pusītim, zinu cik ļoti ir svarīgi lai bērniņu aprūpētu ar mīlestību.Ar lielu prieku, mēs ar dēliņu savā pulciņā pieņemtu bērniņu ar ko kopā varētu pavadīt jauki laiku. Dzīvojam ļoti labos apstākļos,dzīvoklis liels,saulains un bērniem atsevišķa istaba ar attīstošām mantām un viņiem piemērotu vidi. Neatņemama dienas daļa ir pastaiga svaigā gaisā,pie mājas ir jauns rotaļu laukums.
Gaidīsim tevi savā pulciņā:)
Sveiki! Ja velaties godigu un tadu kas mil bernus. Varu pieskatit kaut visu nedelu. Par sapratigu cenu kadu piedavasiet. Varu ar bernu iet pastaigaties. Loti liela pieredze bernu pieskatisanai. 28830186
Esiet uzmanīgas, kaut gan no izskata neko nevar pateikt.
Mums arī bija aukle,lielu naudu saņēma,likās ļoti jauka,ar bērn sapratās. Viss kārtībā, bet beidzot darbiņu, nozaga visas dārglietas, Ļoti zelts pielipa pie pirkstiem.