apsardze
padalieties lūdzu ar info, kā arī ar savu pieredzi kādu firmu un signalizāciju izvēlēties privātmājai Ciemupē? Paldies!
Izmantoju Reģionālo drošības servisu un esmu apmierināta. Cena mēnesī normāla, vienīgais - pašam jāpērk visa sistēma, ar kuru varu pāriet arī pie citas firmas, ja šī nepatiktu.
Par to, cik atri viņi reaģē, pārliecinājos, kad sistēma sākumā "fksēja" arī kaķi un kad man pāris reizes uz dūmiem dūmu detektors nostrādāja.
Falk uzstāda savu sistēmu, bet maksa mēnesī divtik liela un nekur aiziet no viņiem arī nevar ar viņu sistēmu.
Ar Evor man vispār neizdevās pat normāli parunāt, kad sāku šo lietu kārtot - paņēma manu tel. nr. un pazuda, pat neuzsākot sarunas. Ja ir konkurence, es arī netaisījos viņus meklēt. Viņi atradās pēc krietna laika, kad biju jau noslēgusi līgumu ar RDS.
Mums ar ir RDS, esam apmierināti!!
Hm ! Interesants jautājums! Pirms pieslēgt savu īpašumu pie kāda apsardzes , izpētīju visas firmas, kas ir Ogres rajonā! Cenas ir dažādas, gan par uzstādīšanu, gan arī abonēšanas maksas. Tad sāku cītīgi pētīt līgumus.
Īsāk sakot , izvēlējos "Regionālo drošības servissu" un pagaidām nenožēloju.
Tā lūk!!! Un ja Jūs tiešām interesē apsardze, iesaku visu pārdomāt, pārlasīt un pieņemt pareizo lēmumu, ja kādu interesē man viedoklis, tad iesaku RDS, vismaz tai firmai ir daudz plusi:
pretīm nākošī menedžeri, zinoši tehniķi un laipnas operatores, es pat nerunāju par līgumu.
vai varētu RSD telefonu...
RDS 50 53663
Pilnīgi piekrītu par RDS darbinieku atsaucību un laipnību.
Ko galīgi nevaru teikt par Falk - nelaipna operatore, kas mani parsūtīja no viena pie otra un trešā... Tas bats bija ar Evors, ko vispār grūti bija sazvanīt.
Te gan izskatās pēc RDS reklāmas. Vienīgi varu piebilst, ka Falck tiesam ir vājš kantoris
Izlasot komentārus, tiešām veidojas priekštats, ka paši sevi reklamējam.
Tomēr šī nav pašreklāma. Mēs ar interesi sekojam līdzi šai diskusijai un esam pateicīgi par jaukajām atsauksmēm.
nu re kā- pati vairāk par falck un evor nemaz nezināju Ogrē:), bet jāatdzīst nebiju arī tā kārtīgi pētījusi- gribēju no sākuma citu viedokļus uzzināt un tad skatīties:). paldies jums par atsaucību! :) jāsāk tik pētīt cenas!
Cienijamā hrju kundze, varbūt, ja Jūs man atsūtītu uz e-pastu savu tālr. nr., es varētu Jums atzvanīt, vēl jo labāk būtu , ja varētu uz e-pastu vai pa faxu atsūtīt mājas plānu, tad es Jums sagatavotu signalizācijas sistēmas uzstādīšanas tāmi.
Jeb arī zvaniet pa tālr. 29761373
Atvainojos, nepierakstīju e-pasta adresi
liene@rdserviss.lv
Sorry par nejaušu reklāmu - bet paldies RDS, ar ko mani saista tikai darījuma līgums.
RDS! paldies! Jūsu telefonu saglabāšu( nebūs vairs jāmeklē:)) un tiklīdz man būs iespēja, Jums uzzvanīšu, jo šobrīd man viss tiek nedaudz atlikts, jo kuru katru brīdi kaut nedaudz uzlabošu demogrāfisko situāciju Latvijā:)!
Atvainojos, biku ne pa teemai, bet...vai kaads nezin, kur Ogree ir apsardzes firma, kura braukaa ar peleekaam mashiinaam, un uz pakaljas ir tikai uzraxts APSARDZE...shaada mashiina, 3. janvārī, tīšām, izklaidējoties nobrauca mazu kaķēnu.....pāris bērniem to redzot vēl šodien ir šoks..palīdziet atrast šo apsardzes firmu.....
taa laikam buus EVOR???? Gadiijumaa tie nebija taadi viens iis resns, otrs ar rizhiem matiem un rizhu baardu?
Strong-Rīga var piedavāt dažadus variantus ar piemerotam cenam
Cik esmu dzirdējusi no paziņām un draugiem ļoti draudzīgas cenas esot Skorpion apsardzes firmā un arī uz isaukumiem neliekot gaidīt puss stundu, kā ir ar dažām apsardzes firmām!!!!
ja tiesham rds ir labs apsardzes dienests,ko neteikshu par citiem!bet fiziska apsardze ir evors
Laba firma - Strong-Rīga, un pimērotas cenas, ka gan laba atteiksme 67540438
Strong Riga taču nav Ogrē! Man katrā ziņā uzrunā Mega Sargs, kas ir bijušie Apvienība Apsardze darbinieki! Jau no 2009. gada esmu viņu klients un esmu ļoti apmierināts!
Labs privātmājas apsardzes komplekts ir dabūnams šeit: http://voltec.lv
Bez saistībām ar apsardzes uzņēmumiem.
Kāds var padalīties ar info, kas šobrīd Ogres apkaimē sniedz apsardzes pakalpojumus un ko tie maksā privātmājām?
Kas šobrīd sniedz Ciemupe apsardzes pakalpojumus un kāda vidējā ir mēneša maksa un cik maksā sistēmas uzstādīšana.
Inga