Suņa friziere
Meklēju frizieri sunim. Varbūt kāds no pieredzes var ieteikt patiešām labu frizieri (mazās šķirnes sunim), kas strādā rūpīgi, negribētos, lai frizējot iegriež ausī utt. Dzirdēju, ka šoti laba suņu friziere ir Ikšķilē. Varbūt kādam ir kontakti?
Ogres veterinārajā aptiekā var painteresēties - tur ir iespēja nofrizēt arī pie speciālista.
Lilija Izotova 22449530 vnk super !
Dzintra, paldies par atbildi. Varbūt Jūs zināt, vai Lilija strādā Ogrē, individuāli?
Tīras ķepas.
Vai tā nav tā no Ausekļa prospekta, kura nogrieza jorkam ausi un izlikās, ka neko nezin?
Neiesaku iet pie Lilija Izotova.Vel tāda maita.
piezvani tak,numurins ir
Tām oficiālajām suņu frizētavām (tīrās ķepas utt.) numurus jau var atrast, tikai Ogrē tā izvēle nav diez ko liela. Es vairāk vēlējos uzzināt, varbūt ir kāda laba suņu friziere, kas strādā privāti un nekur speciāli nereklamējas, jo viņu darbs runā pats par sevi.
Tā tev te izstāstīs par neoficiālām frizētavam!:D nodokļus tu maksāsi? Ja kāda būtu,tad drošvien arī atsauksmes no klientiem būtu un bildes ar darbiem,vismaz FB.
Varbūt neprecīzi izteicos, nebiju domājusi kādu pagrīdes frizētavu, bet kādu individuālo darba veicēju.
Ogrē vispār nekā nav!Te ir lauki! Grumings nav lēts prieks.:) Suņu frizieris nav viegla profesija,šaubos ka cilvēks priekā pēc strādās šajā jomā un nereklames sevi,it īpaši Ogrē.
Nav jau runa par prieku vien, protams, par samaksu arī. Mums bija jauka frizierīte, kas šo amatu bija oficiāli apguvusi, jo pašai bija trīs frizējami suņi. Viņa frizēja arī draugu un paziņu suņus, turklāt darīja to ļoti kvalitatīvi. Diemžēl ir pārcēlusies uz citu dzīvesvietu, kas no Ogres ir patālu. Cerēju, ka viņa nav vienīgā tāda frizierīte šajā apkārtnē, tāpēc arī apjautājos.
Apjautājies vetaptiekā Upes pr. Es nezinu, cik bieži, bet šad un tad tur suņus mēdz safrizēt speciāliste - nu vai vismaz cilvēks ar normālu pieredzi. Ko es esmu redzējusi - ir labi un kvalitatīvi. varu to apgalvot diezgan droši, jo man pašai arī ir pietiekoša pieredze ar saviem suņiem. Škiet, ka arī konkrētās dāmas attieksme pret mazajiem klientiem ir jauka.
Tik ne pie Lilijas.
Ogrē nav ko meklēt.
Brauciet uz Rīgu! Krasta ielā 52 ir atverts jauns Dino Zoo ar frizētavu.
Ar Diānas vārdu raksta, visticamāk, Lilijas konkurents. Kā savādāk cilvēks atļausies nokrist līdz personiskiem apvainojumiem? Lilija ir suņus mīlošs cilvēks un viņas darbi runā paši par sevi - jau teju trešdaļa Ogres suņu ir gājuši caur viņas rokām. Salons Upes ielā.
Es zinu ko rakstu,jo es Lilliju labi pazīstu.Viņa ir ļoti iedomīga persona.Un zinu ari to,ka viņa pēc tam suņu saimniekus ļoti aprunā.
Murgs! Tīrākais murgs!!! Es arī Liliju pazīstu. Atsaucīga, laipna. Lai vairāk tādu cilvēku! Iedomīga, jo var pateikt skarbāku vārdu saimniekam, kam suns ir kā rotaslieta, bez nepieciešamās atbildības? Tā vietā, lai norietu cilvēku, iesaku Jums dziļāk izvērtēt Jūsu nepatikas iemeslus. Varbūt vaina tomēr ir Jūsos pašā? Brīžiem nelabi paliek no visiem šiem "dīvāna karotājiem", kas to vien zin, kā citus cilvēkus noliet ar mēsliem...
Upes iela. Lilija. Kvalitāte, attieksme, ir OK. Suns smuks, laimīgi visi.
Tai Lillijai vajag iemacit pec saviem suniem novakt kakucus,kad es vinai vienreiz aizradiju par to.Vina pateica,ka tas nav vinas pienakums,bet gan setnieku.Tavi suni un tavi sudi tad ir.Nepatikama persona vina ir.
Vai kāds man var uzrakstīt kur tagad strādā suņu friziere Lilija Izotova , ideāli nofrizēja manu suņuku
Viņa jau ļoti sen nedzīvo Latvija.