Dzīve Ogre
Sveiki...Domājam pārvākties uz Ogri.Rīga mazliet apnikusi. Jautājums,kādi bērnudārzi jo ir mazais,cik ilgi jāgaida lai tiktu bērnudārzā. Skolas kādas,vispār kāda pilsēta gribētos zināt atsauksmes par visu kopumā.Paldies jau iepriekš par atbildēm.
ir vislabākā dome pasaulē un pasaules labākais Helmanis!
dome ir nepretīmnākoša, vērsties pie domes pēc palīdzības vai prasīt kādus uzlabojumus ir bezjēdzīgi - vienmēr atbilde būs, ka budžetā tam nav paredzēta nauda, nākamā gada budzetā iekļaus, ja par to nobalsos deputāti (deputāti protams par to nenobalsos, jo balso tikai par savām interesēm)
dārziņā rindu nesagaidīsi. Pat Ogrē dzimušie, kas iestājas rindā uzreiz tiklīdz mazais ir piedzimis, bērnudārzā tiek tikai gadu vēlāk kā vajadzētu. Skolā gan jau ka tiksiet
pilsēta lēnām tiek sakopta, tiesa tas notiek diezgan ačgārni. Tiek ņemti kredīti viens pēc otra. Ogre - pilsēta ar parādiem
Lai pārgulētu, Ogre ir OK :)
ogrē pārāk daudz krievu
Ogre ir skaista,zaļa,klusa pilsēta un bērnudārzi mums ir daudz un labi, tikai neliela rinda un skolas labas
Iesaku Ogri
50 gadus dzīvoju Ogrē un man liekas Ogre skaista pilsēta, it sevišķi vasarās. Rīgā nemūžam negribētu dzīvot. Par bērnudārziem īsti nezinu. Ir gan arī privātais - tur liekas var tikt bez rindas. Skolas nav sliktas. Esmu mācījusies 1.vidusskolā gan es gan mani bērni gan mazbērni tagad mācās.
TIE KRIEVI UZCĒLA ŠO PILSĒTU,PATS DROŠI VIEN DZĪVO PADOMJU LAIKOS UZCELTA MĀJĀ,JA TIE KRIEVI TĀ NEPATĪK TAD VAJADZĒJA IZJAUKT VISAS MĀJAS UN UZCELT PAŠIEM VISU NO JAUNA UN CEĻI KO IZBUVĒJA UN UZKLĀJA PADOMJU LAIKOS LIDZ ŠIM KALPO UN TU PA VIŅIEM STAIGA.UN TIE KRIEVI TAGAD BRAUKA UZ RĪGU STRĀDAT UN MAKSA NODOKĻUS KURUS OGRE IZMANTO PAREIZ PATEIKTS PILSĒTA -KUR VAR PĀRGULĒT UN VISS,JO OGRĒ NEVIENS NERŪPĒJAS LAI BŪTU DARBA VIETAS UN LABA INFRAKSTRŪKTŪRA.
Iesaku! Ogre ir skaista zaļa pilsēta. Es uz šejieni pārcēlos pirms diviem gadiem un varu teikt tikai to labāko. Darbu dabūju tepat uz vietas un alga lielāka,kā strādājot Rīgā. Arī līdz Rīgai nav problēmu tikt, transports sakārtots. Uz Rīgu vairs mūžam negribētu, arī krievu tur ir krietni vairāk(es pārcēlos no Vecmīlgrāvja).
Iegadajos dzivokli teika paris gadus padzivojos un sapratu nekur nav tik labi ka ogre neapmierinatajiem iesaku vilcienu ogre zilupe i
Cik daudz aprobežotu cilvēciņu tomēr dzīvo šai pilsētā......tagad krievi viņiem traucē.... Nu tad brauciet uz Kuldīgu, un dzīvojiet ekstāzē, jo tur viņu gandrīz nav
to-weeee-Да да,я уже в твоей кровати,рядом с твоей женой.
Arī es pārcēlos no Rīgas uz Ogri pirms četriem gadiem. Tas ir viens no pareizākajiem pēdējā laika lēmumiem, ko esmu pieņēmusi. Patīk, ka Ogre ir zaļa, sakopta, ar daudz atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējām gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šeit tiešām jūtos kā mājās!
Pēdējās muļķības. Tev krievu daudz. Manis pēc lai ir te krievi, angļi, franči, ķīnieši, vai pat mančiki, galvenais, ka runā latviski. Salīdzinājumā ar Rīgu, šeit 80 % krievu te runā latviešu valodā. :P. Pilsēta skaista, zaļa, daudz dabas, daudz iespejas bērniem, jauniešiem un pašiem darboties brīvajā laikā. Tuvu ari Rīga.
Strādāju Salaspilī, lūk tur ir daudz krievu, un visi kašķīgi, ka vells.