Atgriezties pie raksta

"Ogre" izbraukumā tiksies ar "Liepāju" Foto

Regulārās sezonas turpinājums jau sestdien, kad basketbola klubs "Ogre" izbraukumā tiksies ar vēju pilsētas Liepājas komandu. Spēles sākums plkst. 17:00, bet tās tiešraide būs redzama kanālā Best4sport TV.

Komandas pirmo reizi sezonā tikās oktobra izskaņā, kad Ogrē pārāki bija laukuma saimnieki, spēli uzvarot ar pārliecinošu 94:77. Spēles pirmo ceturtdaļu aktīvi aizvadīja "Liepājas" spēlētāji un spēles pirmo desmit minūšu lielāko daļu atradās nelielā vadībā. Ceturtdaļas izskaņā "Ogre" pārņēma vadību un to vairs neatdeva līdz pat spēles izskaņai.


Rezultatīvākais "Ogres" rindās komandu pirmajā tikšanās reizē izrādījās Uģis Pinete ar 19 punktiem. Kasparam Bērziņam 18 punkti un 9 atlēkušas bumbas, bet Andre Volkers izcēlās ar 14 punktiem un 4 pārtvertām bumbām. Pretinieku sastāva vienlīdz rezultatīvs viss pamatsastāva piecinieks. Liepājas rezervistiem vien 13 gūtie punkti.


Gaidāmajā spēlē ogrēniešiem joprojām paredzami robi sastāvā. Antrops un Jansons laukumā nebūs redzami vēl vismaz divus – trīs mēnešus. Nedaudz tuvāk atlabšanai ir Bērziņš un Magone. Bērziņu, ļoti iespējams, laukumā redzēsim jau spēlē pret Liepāju.


Pēc aizvadītām deviņām spēlēm, "Ogre" un "Liepāja" kopvērtējuma tabulā atrodas blakus pozīcijās. "Ogre" ar 5 uzvarām ieņem trešo vietu, bet Liepāja ar četrām uzvarām atrodama ceturtajā pozīcijā.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/48618

2020. gada 4. decembrī, 20:34, Basketbols
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet