Atgriezties pie raksta

"Ogre" komandai uz pārbaudes laiku pievienojies aizsargs Hāzners

Latvijas - Igaunijas apvienotā čempionāta komanda uz pārbaudes laiku piesaistījusi aizsargu Eduardu Hāzneru, sestdien savā "Twitter" kontā pauda klubs.


 

Komanda ziņo, ka Hāzneram sevi Ogres vienībā būs iespēja pierādīt 30 dienu garumā.


Pagājušajā sezonā Hāzners pārstāvēja "Liepāja" komandu, kuras rindās piedalījās trīs mačos, vidējo gūstot astoņus punktus un izcīnot 2,3 atlēkušās bumbas.


Vēl iepriekš viņš pārstāvējis arī "VEF Rīga" un "Valmiera"/ORDO komandas.


"Ogre" sestdien apvienotajā čempionātā tiksies ar "Latvijas Universitāti".


Ogrēnieši septiņos šīs sezonas dueļos izcīnījuši trīs uzvaras un turnīra tabulā ieņem trešo vietu.


Jau ziņots, ka pamatturnīrā komandas mačus aizvadīs tikai savu valstu robežās. Sākotnēji bija paredzēts, ka tā būs tikai no 3.oktobra līdz 5.decembrim, kad bija paredzētas 30 spēles Latvijas komandu starpā, savu miniturnīru izspēlējot arī septiņām Igaunijas komandām.


Ņemot vērā Covid-19 straujo izplatību, nolemts, ka pamatturnīrs tiks izspēlēts divās atsevišķās grupās - Igaunijas un Latvijas -, katrā no tām aizvadot četru apļu turnīru.


Šobrīd vēl notiek diskusijas par to, kādā veidā tiks izspēlēts izslēgšanas turnīrs.


LIBL trešās sezonas pamatturnīrā 13 komandām bija plānots aizvadīt divu apļu turnīru, pēc kura notiktu izslēgšanas spēles - ceturtdaļfināla sērijas un "Final Four" turnīrs.


LIBL čempionātā 2020./21.gada sezonā piedalās 13 komandas - sešas Latvijas vienības - "VEF Rīga", "Ogre", "Ventspils", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", "Latvijas Universitāte" un "Liepāja", kā arī septiņas Igaunijas komandas - Tallinas "Kalev"/"Cramo", Raplas "Avis Utilitas", "Parnu Sadam", "Tartu Universitāte", Rakveres "Tarvas", Tallinas "Kalev"/TLU un "TalTech".


Pirmajā Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas turnīrā 2018./2019.gada sezonā 15 komandu konkurencē gan pamatturnīrā, gan "Final 4" uzvarēja "Ventspils", bet 2019./2020.gada sezona palika nepabeigta, Covid-19 pandēmijas dēļ pārtrauktajā pamatturnīrā pirmo vietu ieņemot "VEF Rīga", otro - "Ogrei", trešo - Tallinas Kalev"/"Cramo" un ceturto - "Ventspilij".


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/48505

2020. gada 22. novembrī, 09:58, Basketbols
Leta

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet