Atgriezties pie raksta

Ogre uzņem LU Foto

Sestdien. 21. novembrī, basketbola klubs "Ogre" savā laukumā uzņems Latvijas Universitātes (LU) komandu. Paf Latvijas – Igaunijas regulārās sezonas otrā apļa spēles sākums plkst. 17.00 un tās tiešraide būs skatāma kanālā Best4SportTV.

Komandu pirmajā savstarpējā tikšanās reizē, 18.oktobrī, Ogre izcīnīja uzvaru ar vienpadsmit punktu pārsvaru. Rezultatīvākais ar 15 gūtajiem punktiem bija Andre Volkers, bet Kaspars Bērziņš guva 12 punktus. Spēli veiksmīgāk iesāka mājinieki LU, un līdz pat pirmās ceturtdaļas sestajai minūtei atradās vadībā. Spēles turpinājumā Ogre pārņēma vadības grožus un vadību pretiniekiem vairs neatdeva. LU spēles gaitā spēja rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, taču Ogre prata mobilizēties, un apstiprinot favorīta statusu, izcīnīt sezonas otro panākumu.


Studentu komanda katra spēlē ir neērts pretinieks, un tā tas noteikti būs arī gaidāmajā spēlē. Līdz šim aizvadītajās astoņas spēles LU nav izdevies izcīnīt uzvaru, lai arī ir vairākkārt ir bijusi ļoti tuvu panākumam.


Gaidāmajā spēlē Ogrei var nākties iztikt bez vairāku spēlētāju palīdzības. Komandas lazareti papildinājuši Niks Jansons un Kaspars Bērziņš. Jānis Antrops turpina atgūties no 10.oktobrī gūtā savainojuma.


Sakarā ar valstī noteikto ārkārtas stāvokli un Covid-19 izplatības mazināšanas ierobežojumiem – Paf Latvijas – Igaunijas basketbola līgas spēles šobrīd notiek bez skatītāju klātbūtnes.


Informāciju sagatavoja BK "Ogre"

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/48497

2020. gada 20. novembrī, 16:38, Basketbols
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet