Atgriezties pie raksta

BK "Ogre" dosies izbraukumā uz Ventspili

Latvijas – Igaunijas regulārās sezonas spēle, Ventspils Olimpiskajā centrā, sāksies plkst. 17:00 un tās tiešraide būs skatāma kanālā Best4SportTV."

Ogre un Ventspils šobrīd ieņem trešo un otro vietu Latvijas komandu ieskaitē PAF Latvijas-Igaunijas līgas ietvaros. Ogre aizvadītajās sešās spēlēs tikusi pie trīs panākumiem, savukārt Ventspils tikai vienu reizi spēli pabeiguši to neuzvarot.


Komandu pirmajā tikšanās reizē Ogre nespēja atrast veidu, kā apturēt viesu kapteini Māri Gulbi. Gulbis Ogres grozā salādēja vairāk kā trešdaļu savas komanda punktu un spēli pabeidza ar 34 gūtajiem punktiem. Gulbim lieliski asistēja arī Artūrs Ausējs gūstot 17 punktus. 


Ogres rindās neveiksmīga spēle izvērtās teju visiem sākuma piecinieka spēlētājiem. Spēles laikā kopā izdevās gūt vien 30 punktus, no kuriem 20 divu spēlētāju, Pinetes un Sirsniņa, kontā. Spēles rezultatīvākais spēlētājs ogrēniešu rindās bija leģionārs Laions, kuram 25 puntki.


Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas stāvokli un striktos ierobežojumus Covid-19 izplatības mazināšanā, nolemts, ka no 9. novembra spēles tiks aizvadītas bez skatītāju klātbūtnes spēļu zālē. Šāda situācija turpināsies vismaz līdz 6. decembrim. Par turpmākajiem ierobežojumiem un to atcelšanu vai pagarināšanu tiks lemts vadoties pēc epidemioloģiskās situācijas stāvokļa. 


LBS un PAF Latvijas-Igaunijas līgas vadība informējuši, ka tiks nodrošināta pilnīgi visu Latvijas teritorijā notiekošo spēļu tiešraides. Tiešraides būs redzamas līgas YouTube kanālā vai kanālā Best4SportTV. 


Informāciju sagatavoja BK "Ogre"

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/48436

2020. gada 12. novembrī, 19:11, Basketbols
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet