Atgriezties pie raksta

Ogre uzņems Visocka-Rubeņa vadīto BK Liepāja

Sestdien, 24. oktobrī, Paf Latvijas-Igaunijas līgas ietvaros, basketbola klubs Ogre savā laukumā tiksies ar Liepājas komandu. Spēle pret Visocka-Rubeņa vadīto Liepāju notiks Ogres 1. vidusskolā un tās sākums plkst. 14:00.

Abas komandas sezonu iesākušas līdzīgām sekmēm. Četrās spēlēs gūtas divas uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi. Šobrīd komandas dala piekto/sesto vietu līgas kopvērtējuma tabulā.


Ogre uzvaras izcīnījusi pret Valmieras un Latvijas Universitātes komandām, bet zaudējumi piedzīvoti cīņās pret Latvijas basketbola grandiem Ventspili un VEF Rīga.


Artūrs Visockis Rubenis, pēc gada Ventspilī, šīs vasaras sākumā pārcēlās uz Liepāju. Visockis- Rubenis Liepājā atgriezās pie sev ierastā komandas modeļa, kādu savulaik piekopa arī vadot Ogres komandu, un sastāvu izveidojis no vienīgi latviešu spēlētajiem. Starpsezonā izdevies piesaistīt tādus spēlētājus, kā Dāvis Geks, Renārs Birkāns, Iļja Gromovs. Liepājas sastāvā atgriezies arī ilggadējais komandas kapteinis Roberts Krastiņš. Bez ogrēniešiem pazīstamā trenera, komandas rindās atrodami arī Ogrē labi zināmi spēlētāji – Guntis Sīpoliņš un Marts Ozolinkevičs.


Sezonas sākums Liepājai padevies gana raibs. Atklāšanas spēlē, vien pašā spēles galotnē Liepāja atzina Ventspils pārākumu ar viena punkta starpību. Turpinājumā pārliecinošs zaudējums spēcīgajai VEF Rīga komandai. Pēc pēriena pret VEF Rīga, Liepāja izbraukumā ar minimālu viena punkta pārsvaru apspēlēja LU izcīnot savu pirmo uzvaru sezonā. Otrais liepājnieku panākums tika izcīnīts Valmierā, kur komandai izdevās atgūties no 13 punktu deficīta un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 88:86.


Aizvadītajās spēlēs liepājnieku rindās visrezultatīvāk spēlējis Iļja Gromovs, kura kontā vidēji 15 punkti un 8,3 izcīnītas bumbas zem groziem. No ārējās līnijas spēlētajiem veiksmīgākie punktu guvēji līdz šim bijuši Roberts Bērziņš (12,7) un Dāvis Geks (12,3). Arī ogrēnietis Guntis Sīpoliņš spēlē vidēji gūst vairāk kā desmit punktus – 11,5 punkti un 5,3 atlēkušās bumbas.


Svarīga loma arī pamata saspēles vadītajam Renāram Birkānam, kuram 9,5 punkti, kā arī 6,8 rezultatīvās piespēles (5. rādītājs visā līgā) un Robertam Krastiņam (9,8p) Interesanti fakti:


- Abas komandas piedzīvojušas zaudējumus pret VEF Rīga un BK Ventspils.


- Abām komandām šosezon vēl nav izdevies uzvarēt savā laukumā.


 


Sestdien, tiekamies Ogres 1. Vidusskolas sporta hallē, Zinību ielā 3, Ogrē, lai noskaidrotu, kurš būs pārāks šajā cīņā!


Biļešu tirdzniecība notiek tikai interneta vietnē bezrindas.lv. Spēles apmeklētājiem jāņem vērā, ka pasākumu drīkst apmeklēt tikai ar sejas masku vai vizieri un jāievēro visus valstī noteiktos drošības pasākumus, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/48269

2020. gada 23. oktobrī, 08:52, Basketbols
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet