Atgriezties pie raksta

Ogres Basketbola skolas audzēkņi Latvijas jauniešu izlasēs

Aizvadītajā vasarā vairāki Ogres Basketbola skolas audzēkņi izcīnīja vietu Latvijas Jauniešu izlašu sastāvā dalībai Baltijas Kausā.


 

U14 Latvijas basketbola jauniešu izlasē debitēja Marta Kaupmane (treneris Edgars Ikstens),  U15 izlasē debitēja Harijs Kaupmanis (treneris Uldis Švēde), bet U16 izlases sastāvā spēlēja Markuss Lastiņš (treneris Rolands Prauliņš). 


U14 Baltijas Kausa meiteņu un zēnu turnīrs notika no 28. līdz 30. augustam Rīgā. Baltijas kausā piedalījās Lietuvas un Igaunijas izlases, kā arī Latvijas U14 izlases tika pārstāvētas ar "sarkano" un "balto" komandu. Latvijas "baltās" komandas sastāvā sudraba medaļas izcīnīja Ogres Basketbola skolas audzēkne Marta Kaupmane. 


U15 Baltijas Kauss norisinājās Tallinā no 21. līdz 23. augustam. Ogres Basketbola skolas audzēknis Harijs Kaupmanis Latvijas Jaunatnes U15 izlases sastāvā izcīnīja otro vietu. Tikai aizvadīts pilnvērtīgs Latvijas U-15 izlases sagatavošanās cikls, kurā piedalījās arī Harija treneris Uldis Švēde, kurš bija treneris gan U15, gan U14 Latvijas jauniešu puišu izlasēs. 


Latvijas U16 puišu izlase piedalījās Baltijas kausā, kas norisinājās Kauņā no 14. līdz 16. augustam. Izturot garo un grūto treniņu darbu visas vasaras garumā, vietu sastāvā un sudraba godalgu Baltijas kausā nopelnīja arī Ogres Basketbola skolas audzēknis Markuss Lastiņš. 


Paldies Latvijas Basketbola savienībai un izlašu treneriem par ieguldīto darbu, kā arī liels paldies Ogres Basketbola skolai un tās treneriem par iepriekš ieguldīto pacietīgo darbu! Sveicam visus ar panākumiem!


Informāciju sagatavoja Edgars Ikstens


 


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/47798

2020. gada 2. septembrī, 21:02, Basketbols
ogresnovads.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet