Atgriezties pie raksta

Magone turpinās pārstāvēt Ogri

Basketbola klubs Ogre un spēka uzbrucējs Renārs Magone panākuši vienošanos par sadarbības turpināšanu arī jaunajā, 2020./2021. gada, sezonā.


 

Renāra Magones un basketbola kluba Ogre sadarbība sākās 2016./2017. gada izskaņā, kad  Magones pārstāvētais klubs, spēlētāju izīrēja Ogres vienība līdz sezonas izskaņai.  Pilnvērtīga sadarbība tika uzsākta pirms 2018./2019. gada sezonas un šodien tika panākta vienošanās par līguma pagarināšanu uz vēl vismaz vienu sezonu.


Aizvadītajā Paf Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezonā, Magone aizvadīja divdesmit spēles, kurās vidēji laukumā pavadīja nepilnu 21 minūti. Magone bija viens no sešiem komandas spēlētajiem, kurš vidēji spēlē izcēlās ar vairāk nekā vienpadsmit gūtajiem punktiem – 11,1 punkts vidēji spēlē. Arī cīņā par atlēkušajām bumbām, Renārs bija viens no komandas galvenajiem cīnītājiem, tiekot pie 4,7 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.


Savas karjeras laikā Renārs Magone pārstāvējis arī VEF Rīga, Latvijas Universitāte un Liepājas komandas. Ogres rindās Magone izcīnījis bronzas un sudraba godalgas Latvijas basketbola līgā.


Kā iepriekš ziņots, tad Ogre papildinājusi sastāvu ar uzbrucēju Uģi Pineti. Tā pat basketbola klubam Ogre ir spēkā esoši sadarbības līgumi ar abiem komandas kapteiņiem – Rinaldu Sirsniņu un Kristapu Dārgo, kā arī uzbrucēju Lauri Mizi.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/basketbols/47338

2020. gada 13. jūlijā, 22:08, Basketbols
bkogre.lv

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet