Atgriezties pie raksta

Bruno Bulders gūst piekto vietu Eiropas junioru (U17) čempionātā boksā

No 23. novembra līdz 3.decembrim Bulgārijā, Sofijā, noritēja Eiropas čempionāts boksā junioriem, kur Ogri pārstāvēja Tuvcīņas skolas sportists un Latvijas čempions boksā - Bruno Bulders.

Bruno cīnījās svara kategorijā līdz 54 kilogramiem. Pirmajā kārtas duelī, būdams pārāks katrā raundā, Bruno Bulders pārliecinoši ar 5-0 uzvarēja lietuvieti Nedas Grigorianas, visiem pieciem tiesnešiem kā cīņas rezultātu pavēstot 30:27. Bruno kontrolēja distanci, veiksmīgi ar precīziem sitieniem sagaidot Lietuvas sportistu, kā arī demonstrēja skaistu aizsardzību un kājdarbību.


Ceturtdaļfināla duelī par bronzas medaļu, Bruno līdzīgā cīņā ar 3-1 (viens tiesnesis lēma neizšķirts) piekāpās Serbijas sportistam Darko Djukanovic, kopsummā zaudējot serbam par vienu punktu. Serbs veiksmīgi iesāka pirmo raundu, labi strādājot ar džebu un sagaidot Bulderu ar taisnajiem sitieniem. Otrajā raundā Bulders jau sāka izlīdzināt cīņas gaitu ,savukārt, trešajā raundā pilnībā pārņēma cīņas kontroli, daudz uzbrūkot ar garām sitienu kombinācijām, tādā veidā neatļaujot serbam nevienā brīdī veidot savus uzbrukumus.


Bruno Bulders savu debiju Eiropas čempionātā noslēdza ar piekto vietu.


Tuvcīņas skola izsaka pateicību Ogres novada pašvaldībai par atbalstu boksa attīstībai mūsu pilsētā!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/48696

2020. gada 14. decembrī, 15:23, Sports
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Ali • 2020. gada 22. decembrī, 09:57
Visu cienu!!!
Kristaps • 2020. gada 22. decembrī, 00:35
Māris Noviks
Bobis • 2020. gada 15. decembrī, 09:56
Kas ir šī sportista treneris?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet