Atgriezties pie raksta

SK "Ogre" komanda – Latvijas čempione autokrosā

Šomēnes Brenguļu autotrasē norisinājās piektais un reizē noslēdzošais Latvijas čempionāta posms autokrosā. Tajā lieliski startēja sporta kluba "Ogre" autobraucēji, kuri komandu vērtējumā nosargāja savu līderu pozīciju un kļuva par valsts čempioniem.

SK "Ogre" komandai pirms noslēdzošā posma bija tikai sešu punktu pārsvars pār komandu no Valmieras "OC Metal". Ogres pārstāvjiem kāja uz gāzes pedāļa nenodrebēja – Jānis Linde un Jānis Kozlovskis (juniors) uzvarēja gan savos priekšbraucienos, gan arī finālā, izcīnot maksimālo punktu skaitu un nodrošinot SK "Ogre" komandai čempiones titulu.


 Arī individuālajā vērtējumā SK "Ogre" autosportistiem sezonas noslēgums padevās izcils. Ķeipenietis Jānis Linde (VAZ klasika) izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas un kļuva jau par trīskārtēju Latvijas čempionu. Ogrēnietis Jānis Kozlovskis (juniors), startējot Mini baggy klasē, pēdējā posmā izcīnīja uzvaru un kopvērtējumā nodrošināja sev vicečempiona titulu. Ogrēnietis Mikus Neško (Xtreme klase) ieskaites grupā pēdējā posmā ieguva trešo vietu un arī šosezon nodrošināja sev vicečempiona godu. Ogrēnietim Jānim Kozlovskim (senioram) vicečempiona tituls Baltijas kausa izcīņā (Baggy-6000). Ogrēnietim Mārim Mardokam (Super2000) pietrūka tikai dažu punktu, lai kāptu uz goda pjedestāla Krosa komisijas kausa kopvērtējumā. Ogrēnietis Raivis Grigarovičs (Super 2000) izcīnīja bronzas medaļu Lietuvas autokrosa čempionātā.


 Fantastiskā autokrosa sezona noslēgusies un SK "Ogre" sportisti saka Lielo Paldies visiem līdzjutējiem un atbalstītājiem! Pateicība par atbalstu arī Ogres novada pašvaldībai!


 


Informāciju sagatavoja Jānis Kozlovskis (seniors), SK "Ogre" pārstāvis

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/sports/48279

2020. gada 25. oktobrī, 10:22, Sports
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet