Atgriezties pie raksta

Noderīgi padomi vannas istabas iekārtošanai

Vannas istaba ir tā telpa mājoklī, kurā reizi pa reizei ir patīkami ilgāk pavadīt laiku un relaksēties. Nav būtiski, vai Jūsu vannas istaba ir liela vai maza, svarīgākais - lai tā ir gaumīga un patīkami iekārtota, tāda, lai tajā ir vēlme uzkavēties. Protams, šīs telpas iekārtošana prasa arī zināmu laiku, kā arī izdomu, jo ne visiem cilvēkiem ir viegli saprast, kā iekārtot šo telpu.


 

Ja arī Jums ir aktuāla vannas istabas iekārtošana, tad noteikti izlasiet raksta turpinājumu. Tajā būs minēti pāris noderīgi padomi, kas noderēs vannas istabas iekārtošanai.


Vannas istabas kopējā noskaņa


Ir ļoti svarīgi padomāt par kopējo vannas istabas noskaņu. To spēj radīt interjers, dizains, kā arī mēbeles un to izkārtojums. 


Ja Jūsu vannas istabā nav loga, tad ieteicams izmantot pēc iespējas vairāk mākslīgā apgaismojuma, lai telpa būtu pēc iespējas gaišāka. Papildu gaisma palīdzēs vizuāli paplašināt telpu.


Tāpat ieteicams pielikt gaismekļus pie spoguļa, lai būtu labāka redzamība. Arī spogulis palīdzēs vizuāli paplašināt telpu. Vannas istabā droši var izmantot košus dekorus, jo tie atdzīvinās telpu.


Duša vai vanna


Iespējams, ka daudziem cilvēkiem ir grūti izlemt starp vannu vai dušu. Katram variantam ir savi plusi un mīnusi. Piemēram, ja Jums patīk relaksēties, tad noteikti ir jāizvēlas vanna. Tomēr to, cik lielu vannu varat atļauties, nosaka vannas istabas izmērs. Ja vannas istaba ir salīdzinoši maza, tad labāk izvēlēties stūra vannu vai sēdvannu. Tāpat varat iegādāties burbuļvannu, kas sniegs Jums patīkamu masāžu.


Taču, ja esat no tiem cilvēkiem, kuriem ilgi nepatīk uzkavēties vannas istabā un kuram ir svarīgi ieekonomēt laiku, tad izvēlieties dušu. Duša labi noderēs, ja vannas istaba ir maza. Arī dušas mēdz būt aprīkotas ar papildu funkcijām, piemēram radio, masāžas strūklām, tā kā ir iespējams relaksēties arī mazgājoties dušā.


Izlietne


Vannas istabas izlietnei noteikti jābūt pēc iespējas funkcionālākai, kā arī viegli tīrāmai. Izlietni droši var izvēlēties tādu, kas ir gan praktiska, gan kalpos kā lielisks dizaina elements. Mūsdienās ir iespēja nopirkt izlietnes no dažāda materiāla. Ja vairākus gadus atpakaļ veikalos varēja iegādāties tikai metāla izlietnes, tad šobrīd ir pieejamas pat stikla izlietnes.


Ja vannas istabas platība atļauj, tad varat uzstādīt dubulto izlietni, kas ļoti labi noderēs no rītiem, kad nepieciešams steigties uz darbu vai kādām citām svarīgām darīšanām.


Tualetes pods


Viens no galvenajiem vannas istabas elementiem ir tualetes pods. Arī pods var būt kā dizaina elements, piemēram, ja izvēlēsieties podu ar košu vāku, vai speciālām un interesantām uzlīmēm. Tāpat arī tualetes podus iespējams iegādāties dažādos toņos.


Vannas istabas skapīši


Skapīši vannas istabā ļoti labi noder, jo tajos var glabāt dvieļus un higiēnas preces. Jūs varat izvēlēties starp atvērta vai slēgta tipa skapīšiem. Jāņem vērā, ka ar skapīšu palīdzību Jūs varēsiet uzturēt kārtību vannas istabā, jo daudzus no vannas piederumiem varēsiet uzglabāt šajos skapīšos. Arī skapīši ir pieejami dažādos toņos un dizainos, tāpēc nevajadzētu būt problēmām atrast savai vannas istabai piemērotus skapīšus.


Dvieļu žāvētājs


Vannas istabai ļoti noderīgs būs dvieļu žāvētājs. Jums vairs nebūs jākarina slapjie dvieļi pa visu māju, jo tos varēsiet uzlikt uz žāvētāja, tādējādi samazinot gan žūšanas laiku, gan ieviešot papildu kārtību.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48937

2021. gada 15. janvārī, 15:56, Reklāmraksti
Ogrenet

Komentēšanas iespēja šim rakstam ir atslēgta.
 

Ogrenet