Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 15.janvāra numurā:

* Intensīvā snigšana – pārbaudījums sētniekiem un ceļu uzturētājiem;

* "Bez Tabu" pieķer Ogres novada pašvaldības policijas vadību pārkāpjam likumu;


* Lai gan pērn Ogrē un Ikšķilē laulību skaits samazinājies, bērniņi dzimst


Ar aizvadītā gada dzimšanas, miršanas un laulības statistiku iepazīstina Ogres novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Lidija Vītola un Ikšķiles novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Valentīna Kābele.


* Plānotie ceļu remontdarbi Ogres novadā: Satiksmes ministrija šogad tikai vērtē un sola;


* Deputāte Dace Kļaviņa: Par Ikšķiles Brīvo skolu un Ikšķiles novada pašvaldību


"Gada nogalē interneta portālā nra.lv publicēta informācija par Ikšķiles mēra I.Trapiņa vēršanos KNAB, lai izvērtētu nomas līguma ar biedrību “Ikšķiles Brīvā skola” par pašvaldības nekustamā īpašuma lietošanu noslēgšanas apstākļus. Šo ziņu 8.janvārī daļēji pārpublicējis vietējais laikraksts “Ogres Vēstis Visiem”. Lai kliedētu sabiedrības bažas par iespējami prettiesisku rīcību, sniedzu skaidrojumu par Ikšķiles novada pašvaldības attiecībām ar šo sadarbības partneri," raksta D.Kļaviņa.


Ikšķiles novada pašvaldība vienmēr ir lepojusies ar šo partnerību. Biedrības vadītāja K.Liberta saņēma Ikšķiles novada "Gada cilvēka 2014" titulu.


Kopš nomas līguma noslēgšanas četru gadu laikā nedz pašvaldībai, nedz Valsts kontrolei vai revidentiem, kas uzrauga pašvaldības darbību, nav radušies iebildumi par minēto līgumu vai tā izpildi.


I.Trapiņa pēkšņā nepārvaramā vēlme meklēt kļūdas manā darbā ir saistīta ar manu domes opozīcijas deputātes rīcību, vēršot sabiedrības un tiesībsargājošo institūciju uzmanību uz I.Trapiņa un viņam pietuvināto cilvēku prettiesiskajām darbībām.


* Satversmes tiesa sākusi skatīt ikšķiliešu iebildumus pret ATR


Visabsurdākais ikšķiliešu apgalvojums bija par to, ka viņiem neesot nekādu garantiju, ka Ikšķilē pēc pievienošanās Ogres novadam tiks nodrošināti komunālie pakalpojumi – ūdens, kanalizācija, apkure u.tml.


Otrā sēde paredzēta 20.janvārī, kad uzklausīs pieaicinātās personas, tad sekos tiesas debates un replikas.


* Gaviļnieks, izcilais tenors Pauls Sakss – arī grāmatā "Ogres novada personības".


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48930

2021. gada 14. janvārī, 19:45, Reklāmraksti
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet