Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 12.janvāra numurā:

* Egils Helmanis: "Mēs esam par katra novada prioritātēm, racionāli izmantojot līdzekļus"

Aizvadītajā piektdienā, 8.janvārī, notika apvienotā Ogres, Ikšķiles, Ķeguma un Lielvārdes novada finanšu komisijas sēde. Tās informatīvajā daļā kolēģus – Lielvārdes novada domes priekšsēdētāju Santu Ločmeli, Ķeguma novada domes priekšsēdētāju Raivi Ūzulu un Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieku Marisu Martinsonu – uzrunāja Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Egils Helmanis, noraidot Ogres novada pašvaldībai adresētajā vēstulē un Ikšķiles novada pašvaldības mājas lapā izteiktos pārmetumus par Ikšķiles novadam nozīmīgu projektu īstenošanas neatbalstīšanu.


(..)


"Ikšķiles novada pašvaldība Lielvārdes novada pašvaldībai nedeva saskaņojumu, kur iegūstamie līdzekļi no atsavināšanas bija paredzēti kultūras nama jumta pārbūvei, kas Lielvārdei bija pietiekami nozīmīgs un dārgs objekts un dēļ kura kultūras nama lielā skatītāju zāle bija slēgta. Tā noteikti bija mūsu prioritāte, bet, piedodiet, mēs negājām un nebļāvām, nevienu publiski nenomelnojām, mēs pieņēmām šādu Ikšķiles novada domes lēmumu, pārskatījām savu budžetu, radām līdzekļus, atsakoties tajā brīdī no citiem darbiem un realizējām projektu, kurš bija prioritāte. Gada beigās vēlreiz pārskatot budžetu, varējām atgriezties arī pie citu iepriekš plānoto projektu realizācijas. Nevēlos nostāties neviena pusē, bet, ja tā ir prioritāte, tad jautājums jārisina sava budžeta ietvaros," norāda S.Ločmele.


Visu rakstu lasiet jaunajā "OVV".


* Ielu intervijā "OVV" noskaidro: "Vai plānojat vakcinēties pret Covid - 19?" 


"Jā, protams! Darīšu to tāpēc, ka strādāju apkalpošanā, kur man ir kontakti ar ļoti daudziem cilvēkiem. Turklāt es esmu arī tā dēvētajā riska grupā," tā Lilita Šļahota no Ogres.


Ir uzrunātie, kas viņai piekrīt, bet ir arī tādi, kas vēl domā un šaubās.


* Meņģele – vieta pašā Ogres novada malā upes ielokā un mežu skāvumā;


* Par mājsēdes neievērošanu – 39 administratīvie procesi;


* Čeku loterijas rezultātā valsts budžets ieguvis teju divus miljonus eiro;


* Televīzijas šovā "Superbingo": Divi ogrēnieši attālināti sacenšas Zaļajā spēlē;


* Praktiski un noderīgi: Stiprā snigšana apdraud dārzus


Lai arī sniegs priecē acis lielam un mazam, taču intensīva snigšana dārzā spēj radīt vairākas problēmas. Kādas tās ir un kā ar tām tikt galā, skaidro agronoms Māris Narvils.


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Ikšķiles novadā "Clean R" bez maksas izvedīs svētku eglītes;


* Sports: BK "Ogre" gadu sāk ar uzvaru pār valmieriešiem; Bērziņš kopā ar "Šiauliai" cīnās pret Klaipēdas "Neptūnas"; Latvijas handbolistiem ar ikšķilieti Raiti Puriņu vārtos spēlēs pret itāļiem zaudējums un uzvara.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48902

2021. gada 11. janvārī, 21:21, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

ļoti interesanti • 2021. gada 18. janvārī, 18:43
https://www.ovv.lv/nu-trapinam-jagriez-rikstes-ari-pasam-sev/ Turpat arī raksts par algām.
par melošanu • 2021. gada 15. janvārī, 14:48
Ja nevajag melot, tad nemelojiet!
Pērkamā • 2021. gada 15. janvārī, 13:33
Lieciet taču Mozulīti mierā! Viņa ir zelts ne cilvēks, tādi vienmēr būs noderīgi!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet