Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 5.janvāra numurā:

* Oveselība darbu turpina citādākā formātā nekā ierasts 

Jaunajā "OVV" – par dažādo nodarbību piedāvājumu.


"Šobrīd visproblemātiskākais ir sasniegt seniorus, kuri neizmanto tehnoloģijas. Cenšamies rast idejas, ko šajā laikā varam darīt. Kā mēs, kaut pastarpināti, varam uzrunāt pensionāus, kuriem šobrīd patiesi nav viegli, it īpaši tiem, kuri ir vientuļi. Tā ir riska grupa, un kontaktēšanās klātienē nav iespējama vai ir ļoti ierobežota. Cenšamies nezaudēt saikni – aprunājamies ar senioriem pa tālruni, atbildam uz viņu vēstulēm un ļoti ceram, ka līdz ar pavasari atkal būs iespēja tikties un darboties klātienē," saka Ilze Čiščakova.


* Izmaiņas sociālajā jomā 2021.gadā


Jaunajā "OVV" – Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālista Egila Zariņa sagatavotā informācija.


* Par mājsēdes neievērošanu mūsu novados – 147 administratīvās lietvedības


30.decembrī pulksten 23.25, Madlienas pagastā, autoceļa Līgatne – Skrīveri 47.kilometrā, apturēta automašīna "AUDI A4", kurā kopā ar citiem pasažieriem atradās 2004.gada dzimusī M. Nepilngadīgā turklāt bija alkohola reibumā, bet 2000.gada dzimušais A. automašīnu "AUDI A4" vadīja bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kas noteiktā kārtībā nav iegūtas. Savukārt 31.decembrī pulksten 00.54 2000.gadā dzimušais A. pa minēto ceļu bija vadījis automašīnu "CHRUSLER", kas noteiktā kārtībā nav reģistrēta, attiecībā uz kuru nav izdarīta obligātā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana, noteiktā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, turklāt arī šis jaunietis transportlīdzekli vadīja bez autovadītāja tiesībām, kas noteiktā kārtībā nav iegūtas. Savukārt 3.janvārī 1996.gadā dzimušais E. Suntažos pulksten 22.45 bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām vadīja automašīnu "MBK OVETO", kas noteiktā kārtībā nebija reģistrēta, attiecībā uz kuru nebija veikta civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana, turklāt auto bija viltotas valsts numurzīmes. 


* Šogad Ogres slimnīcā piedzimuši divi puisīši;


* Ogres slimnīcā atkal pieņem pēdu ārstnieciskās aprūpes speciālists


No šā gada janvāra SIA "Ogres rajona slimnīcā" darbu uzsāk sertificēta podoloģe jeb pēdu ārstnieciskās aprūpes speciāliste Kristīne Balanasa, kura sniegs gan cukura diabēta pacientu valsts apmaksātus pēdu aprūpes pakalpojumus, gan arī podologa maksas pakalpojumus.


Vairāk – jaunajā "OVV".


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48851

2021. gada 4. janvārī, 20:13, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Anna • 2021. gada 5. janvārī, 17:36
Oveselība ir ļoti laba lieta, tikai jāgaida labāki laiki.
Oicis • 2021. gada 5. janvārī, 11:11
Raksts par izmaiņām sociālajā jomā ļoti noderīgs. Paldies!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet