Atgriezties pie raksta

Kreatīvi risinājumi Jūsu biznesam

Mēs esam uz rezultātiem vērsta digitālā mārketinga aģentūra, kas integrē digitālo mārketingu, tehnoloģiju, zīmolu un analītiku, lai sniegtu nebijušus rezultātus. Esam ieinteresēti palīdzēt klientam augt un attīstīties, ņemot vērā klienta, mērķus, plānus un esošās iespējas.

Mēs vēlamies atklāt slepeno mārketinga pasauli un palīdzēt jums attīstīt veiksmīgu biznesu internetā. Sākot no mārketinga stratēģijas līdz sociālo tīklu pārvaldīšanai un mājaslapas izveidei, mēs palīdzēsim Jūsu uzņēmuma uzlabot savu digitālo tēlu un iegūt atpazīstamību.


Nodarbojamies ar:


- Digitālo mārketingu stratēģijas izstrādi;


- Mājas lapu izstrādi;


- Interneta veikala izstrādi;


- Mājas lapu optimizāciju;


- Sociālo mediju mārketingu;


- Interneta reklāmām.


Strādājot pie projektiem sniedzam maksimālu atdevi domājot par klientu. Mēs esam par nepārtrauktu attīstību, jaunām tehnoloģijām un jaunām idejām, tāpēc mēs vienmēr piedāvājam aktuālus digitālos risinājumus.


Veicināt mazu un vidēju lielu uzņēmumu attīstību un izaugsmi mūsdienu digitālajā vidē. Vēlamies radīt jēgpilnu pieredzi, kas veido zīmolus, paplašina attiecības un attīsta uzņēmumus. Sadarbojoties ar mums Jūs varat būt droši, ka jūsu projektā ieguldīsim maksimālu atdevi un sniegsim iespējas veiksmīgi attīstīties nākotnē.


MĒS VEIDOJAM DROSMĪGUS UN SKAISTUS ZĪMOLUS


Mūsu digitālā mārketinga komanda vienmēr ir gatava palīdzēt. 


Saziņai un informācijai:


Mob.tālr.: +371 28196609


E-pasts: info@ktmedia.lv


Mājaslapa: www.ktmedia.lv

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48847

2021. gada 5. janvārī, 11:03, Reklāmraksti
Ogrenet

Komentēšanas iespēja šim rakstam ir atslēgta.
 

Ogrenet