Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 18.decembra numurā:

* Gunāra Jākobsona mūžs – veltījums mūzikai un dziesmai

Pirmdien, 21.decembrī, skaistu dzīves jubileju atzīmēs lielvārdietis Gunārs Jākobsons – cilvēks, kurš visu savu mūžu ir veltījis mūzikai un dziesmai, gan strādājot Latvijas Radio, gad vadot daudzus vokālos ansambļus un korus. Arī šobrīd, sasniedzot 80 gadu slieksni, viņam ir daudz radošo plānu, kurus cienījamais mākslinieks grib realizēt, vadot Ķeguma senioru vokālo ansambli "Kvēlziedi" un pildot koncertmeistara pienākumus Lielvārdes senioru korī "Kamene".


Vairāk lasiet 18.decembra "OVV".


* Mūsu senioru rokdarbus šogad var iegādāties www.tiptip.lv


Tuvojoties Ziemassvētkiem, jau daudzus gadus Ogres novada Kultūras centrā tika organizētas Ogres novada pensionāru un invalīdu biedrību gadskārtējās izstādes – pārdošanas, dodot iespēju senioriem nedaudz nopelnīt, sagādājot prieku arī citiem. Daudzi tieši šajās izstādēs – pārdošanās iegādājās Ziemassvētku dāvanas. Diemžēl šogad valstī noteikto ierobežojumu dēļ klātienē tas nav iespējams, bet senioru rokdarbus var iegādāties mājas lapā www.tiptip.lv.


Vairāk – 18.decembra "OVV".


* Ūdenstilpju ledus nav piemērota vieta pastaigām un rotaļām!


* Dzērvene mājās vai medus karote svešumā: Anglijā dzīvojoša māksliniece strādā arī Latvijai


Māksliniece, illustratore un bērnu žurnāla "Pikolo" izveidotāja Līga Kičena (Līga Kitchen) jau 15 gadus dzīvo Londonā, kur tagad ir viņas mājas un ģimene. Svešumā Līgu aizveda mīlestība, kā arī vēlme profesionāli augt un pilnveidoties. Mākslinieces saikne ar Latviju nebūt nav zudusi – viņa aktīvi sadarbojas ar Latvijas radošajām personībām – rakstniekiem, mūziķiem un māksliniekiem, izdevumiem un zīmoliem, jo tas ir veids, kā uzturēt attiecības ar Latviju, turklāt Līga neizslēdz iespēju kādreiz atgriezties dzimtenē. 


Līga augusi radošā vidē – viņas mamma, māksliniece Lauma Palmbaha jau daudzus gadus Ikšķilē veiksmīgi vada biedrību ”Rasas krāsas”, bet tētis ir interjera dizaineris. Arī Līgu, cik vien viņa sevi atceras, saistījusi māksla, tāpēc bija tikai likumsakarīgi, ka, absolvējusi Rozentāla Mākslas koledžu, viņa pabeidza arī Latvijas Mākslas akadēmiju un ilustratora kursus Saint Martins koledžā Londonā.


Visu rakstu lasiet 18.decebra "OVV".


* Lielvārdē, izbūvējot jaunu pirmsskolas izglītības iestādi, izbūvēs arī jaunu ielu.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48730

2020. gada 17. decembrī, 20:32, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Ogres Ziņas • 2020. gada 19. decembrī, 21:02
Seko Ogres Ziņām facebookā!
>? • 2020. gada 19. decembrī, 15:19
Brīvdienā sekss neizdevās vai bērnības trauma atvērās?
? • 2020. gada 19. decembrī, 13:53
Agrāk būvēja ēkas, tagad izbūvē iestādes?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet