Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 15.decembra numurā:

* Ogres slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā – trīs jaunas programmas

Domājot par klientu ērtībām, no jaunā gada SIA "Ogres rajona slimnīca" Rehabilitācijas nodaļā būs pieejamas trīs, piecu un 10 dienu rehabilitācijas programmas veselības uzturēšanai vai atjaunošanai. Katra no tām ietver noteiktu pieprasītāko pakalpojumu klāstu, un šis piedāvājums ir krietni izdevīgāks, nekā apmeklējot procedūras ambulatori un par katru pakalpojumu norēķinoties atsevišķi.


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Taurupietis Veinbergs saņems valdības naudas balvu;


* Ogrē, Kalna prospektā, satiksmei atvērts rotācijas aplis;


* Avārija Ķegumā: bojā gājis cilvēks, vēl četri ievainoti. Un skats no malas


"Diemžēl biju gandrīz vai aculieciniece smagajai autoavārijai, piebraucu vien nedaudz pēc šaušalīgā notikuma, tūlīt aiz Glābšanas dienesta ugunsdzēsēju automašīnām, brīdī, kad glābēji – ugunsdzēsēji autoceļu "aizvēra" praktiski manā priekšā, lai veiktu glābšanas operāciju – izvilktu cilvēkus no automašīnām. Operatīvi ieradās arī vairākas neatliekamās palīdzības automašīnas, policija, nepārspīlējot – skriešus – pretvīrusu maskās, lai sniegtu cietušajiem pirmo palīdzību, veiktu notikumu vietas apskati, notīrītu ceļu no izmētātajām automašīnu daļām. Tumsa, lietus, aukstums. Biju tur "klāt", sēžot savā siltajā automašīnā vien 30-50 metru attālumā. Un tajās varbūt aptuveni 40 minūtēs, ko gaidīju, kad ceļu atkal atvērs vispārējai ceļa satiksmei, vērojot notikušo, sapratu, ka manā valstī es tik ļoti lepojos ar savējiem, ar tādiem profesionāļiem! Tas viss, kas notika manā acu priekšā, nebija mācības, izdomāts kino vai tagad tik modernais vārds "feiks". Ir tik laba sajūta, ka zinu, ka varu paļauties uz savas valsts dienestiem, uz viņu profesionālajiem situācijas risinājumiem," tā aculieciniece.


* Ogrē pārbūvē ielas


Ogres novada domes 10.decembra komiteju sēdes informatīvajā daļā pašvaldības izpilddirektors Pēteris Špakovskis informēja par Ogrē notiekošajiem infrastruktūras uzlabošanas un sakārtošanas darbiem. To rezultātā gan Jaunogres prospektā, gan Kranciema, Rožu, Blaumaņa, Birzgales, Egļu un Kadiķu ielā, tāpat Skolas un Parka ielā, kā arī posmā no Ogres līdz Ogresgalam pārvietošanās būs daudz ērtāka un drošāka. 


Vairāk – jaunajā "OVV".


* "Gribu, lai "Blaumaņa" nauda piedalītos Ziemassvētku brīnuma tapšanā!"


Vairāk par R.Blaumaņa literārās prēmijas konkursu – "Braku" muzeja vadītājas Zintas Saulītes rakstā.


* Kā mājas apstākļos glīti izdekorēt svētku torti?


* Uz kuru mežu doties pēc Ziemassvētku eglītes?


* BK "Ogre" jau trešo reizi piekāpjas Ventspils basketbolistiem;


* Lielvārdieši Šeļepjonoks un Grīnhofa izdevuši grāmatu par boksu.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48700

2020. gada 14. decembrī, 19:31, Reklāmraksti
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet