Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 8.decembra numurā:

* Godina likumsargus viņu profesionālajos svētkos;

* Radošais kvartāls "Pasts" – jauna mākslas kultūrtelpa Ogrē


Pasta sētas ēkas interjers, kur Latvijas brīvvalsts laikos bijis pasta priekšnieka dienesta dzīvoklis, vēlāk sarga māja un padomju laikā pasta šķirošanas punkts, kantoris un darbnīcas, pēdējo divu mēnešu laikā pārvērties līdz nepazīšanai – atjaunoti sienas un griestu arhitektoniskie elementi, grīda, apgaismojums un telpas iekārtotas atbilstoši katra mākslinieka un dizainera vajadzībām, nodrošinot nozares specifiku.


Te Ogres Attīstības biedrības paspārnē mājvietu raduši profesionāli mākslinieki un dizaineri, apvienojoties zem viena nosaukuma "Radošais kvartāls "Pasts"". 


Vairāk lasiet jaunajā "OVV"!


* Lielgabarīta atkritumi – šķiro, lai nepārmaksātu!


* Siliņam aizrādījums, Čiščakovai – naudas sods;


* Radošie lielvārdieši – gan bibliotēkā, gan parkā;


* BK "Ogre" Liepājā izcīna trešo uzvaru pēc kārtas


Trešo panākumu pēc kārtas Latvijas un Igaunijas Basketbola līgā guvusi BK "Ogre", kas 5.decembrī viesos ar rezultātu 78:73 pieveica komandu BK "Liepāja". Pa 18 punktiem ogrēniešu labā guva Uģis Pinete un Andre Vokers, bet 16 punktu un 12 atlēkušās bumbas Kristapam Dārgajam.


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Iebrauc pretējā joslā un saskrienas ar kravas automašīnu;


* LZA prezidents Ivars Kalviņš par sejas masku lietošanu


"Tās bažas par to, ka, nēsājot maskas, būs pagalam plaušas, ir mīts. Nekā tāda nav. Tad jau visi mūsu ķirurgi, kas diendienā pa septiņām, astoņām stundām ir ķirurģiskajās maskās un operē, sen būtu plaušu slimnieki un gulētu hospitāļos. Tas tā nav," stāsta zinātnieks.


* Produkti, kas ietekmē zāļu darbību


Greipfrūtu sula ir lielisks vitamīnu un minerālvielu avots, taču tā samazina enzīma darbību, savukārt enzīmi ir atbildīgi par daudzu zāļu sašķelšanu un izvadīšanu no organisma. Tāpēc, lietojot medikamentus kopā ar greipfrūta sulu, zāļu līmenis asinīs ir lielāks, nekā tam vajadzētu būt, un tas var izraisīt blakusparādību rašanos. Zāļu grupas, kas mijiedarbojas ar greipfrūtu sulu, ir zāles holesterīna līmeņa samazināšanai, asinsspiedienu pazeminošie līdzekļi, psihiatrisko saslimšanu medikamenti, impotences medikamenti, aritmijai lietotās zāles, antibiotikas u.c.


Jaunajā "OVV" – arī par citiem produktiem.


* Dāņu ābolkūka – izmēģini arī Tu!


* Kā atpazīt viltus internetveikalu?


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48636

2020. gada 7. decembrī, 20:18, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Lauma • 2020. gada 12. decembrī, 19:58
Prieks, ka Ogrē kaut kas tāds notiek.
absolvents • 2020. gada 8. decembrī, 17:09
Signei Krauklei laba ideja. Lai veicas!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet