Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 1.decembra numurā:

* Ogrē Ziemassvētku rotājumi šogad īpaši krāšņi

Uzņēmuma "December design" dizaineris Kristaps Štobis šo brīnumskaisto gaismas objektu – karieti, kas šogad papildina krāšņo Ogres Ziemassvētku rotu, radījis, iedvesmojoties no nostāstiem par Krievijas valdnieci Katrīnu I un viņas dzimto Ogres apkaimi.


Lasiet arī par gaismas eņģeļiem pie Ogres novada baznīcām un citiem rotājumiem.


* Adventa laiks: Izaudzēsim spārnus!


"Kāds gudrais reiz teicis, ka ir divu veidu cilvēki. Ir tādi, kas tik ļoti baidās no vētrām, ka, tās piedzīvojot, sastingst, kļūst gluži kā paralizēti un ļauj ārējiem spēkiem sevi mētāt uz visām pusēm. Un ir otra veida cilvēki – tādi, kas vētras laikā pagriežas pret vēju, izpleš spārnus kā ērgļi un izmanto vētras spēku, lai paceltos augstumos. (..)


Iespējams, ka tieši tāpēc Dievs pieļauj mums piedzīvot šo pandēmijas vētru, lai mēs mācītos izaudzēt un lietot ticības spārnus, lai mēs mācītos lidot, lai mēs paceltos pāri ikdienišķajam un nonāktu tādās vietās, kur vēl neesam bijuši un kur bez stipriem ticības spārniem nemaz nav iespējams nokļūt. Esmu pārliecināts, ka šādā ticībā mēs pandēmijas vētru pārdzīvosim un no tās iziesim daudz stiprāki un pieredzējušāki, nekā tajā iegājām," tā bīskaps emeritus Pāvils Brūvers.


Visu rakstu lasiet jaunajā "OVV"!


* Ikšķiles Centra laukumā iedegta Ziemassvētku egle;


* Jumpravas pagasta pārvaldes ēka kļuvusi energoefektīvāka un vizuāli pievilcīgāka;


* Ogres slimnīcā darbu uzsākusi ginekoloģe – rezidente Jeļizaveta Murzina 


"Dzīvoju Rīgā, un tuvākā reģionālā slimnīca bija Ogrē. Šeit sastapu ļoti atsaucīgu slimnīcas vadību, vienojāmies, ka pirms rezidentūras vasarā pastrādāšu Ogres slimnīcas Uzņemšanas nodaļā. Rezidentūrā tomēr izturēju konkursu un tiku budžeta vietā, bet man Ogres slimnīcā ļoti iepatikās un nolēmu palikt kā Ogres slimnīcas rezidente – ar domu, ka, pabeidzot studijas, šī būs mana pamata darba vieta," stāsta Jeļizaveta.


* Autovadītājiem: Kā izvairīties no sadursmēm ar dzīvniekiem; kad tie ir visaktīvākie?


Īpašu "joku" var izstrādāt meža milži aļņi. Alnis jau tā īpaši nebaidās no automašīnām, bet, kad tas saēdas sarūgušus ābolus, "kunga dūšā" var kļūt pavisam neuzmanīgs.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48572

2020. gada 30. novembrī, 21:11, Reklāmraksti
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet