Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 17.novembra numurā:

* Tik, cik būs uguņu uz katra kalna...

"Ogre uzskatāmi pierādīja, ka ir pati patriotiskākā pilsēta visā Latvijā. Jā, visā pasaulē plosās vīruss Covid-19, kura dēļ Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija. Jā, tika atcelti visi publiskie pasākumi, tostarp Lāčplēša dienai veltītie. Galvaspilsētā Rīgā cilvēkus pat aicināja neiet un nelikt svecītes pie Rīgas pils, lai gan daudzi gāja. Ogrē, ja Lāčplēša dienas gājienu nerīko pašvaldība, tad tomēr atradās patrioti, kas to izdarīja, turklāt ne tikai vienu, bet divus. Visu cieņu Ogres novada Tūrisma uzņēmēju biedrībai un biedrībai "Basketbola klubs "Ogre"", kas nebaidījās uzņemties atbildību un, ievērojot visus epidemioloģiskos drošības pasākumus, noorganizēja gājienus ar lāpām, tādējādi godinot Brīvības cīņās kritušos Latvijas karavīrus! Neesmu dzirdējis, ka kaut kur citur Latvijā kas tāds būtu noticis, tāpēc vēl jo vairāk esmu lepns par manu Ogri un ogrēniešiem!" tā rubrikā "Sveicināti!" Ritvars Raits.


* "Tīnūžu muižas" krājumus papildina Latviešu strēlnieku krūšu zīme


Latviešu strēlnieku krūšu zīmi Ērgļu apkārtnē nejauši atrada Ritvars Lapsa. Tā, visticamāk, piederējusi kādam karavīram, kurš piedalījies kaujās arī pie Mazās Juglas upes. Krūšu zīme atrasta zemē, vietā, kur senāk bijusi māja. Tā meliorācijas sistēmas izveides laikā tikusi sagrauta, un drupas kopā ar mājā esošajā lietām izlīdzinātas pa plašu teritoriju. Mantojuma centra „Tīnūžu muiža” vadītājs Kaspars Špēlis ir pateicīgs arī Andrim Bukovskim un viņa mazdēlam Eduardam, kuri palīdzēja zīmei nonākt centra krājumā tieši Lāčplēša dienā. 


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Karavīri sakopj Brāļu kapus Glāžšķūnī;


* Ogrē dislocētajam Zemessardzes bataljonam mainīts nosaukums;


* Svarīgs jaunums darbnespējas lapu jomā


Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) informē, ka no 16.novembra mainīta slimības pabalsta piešķiršanas kārtība, ja saslimšana saistīta ar vīrusu Covid-19 vai atrašanos karantīnā, vai ar akūtu augšējo elpceļu infekciju.


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Pēc Ikšķiles būvvaldes apmeklējuma jānovēro savs veselības stāvoklis;


* Praktiski un noderīgi: Prusaku apkarošana dzīvokļos – ieteikumi iedzīvotājiem;


* Praktiski un noderīgi: Sejas maskai jābūt drošai, nevis modernai!


* Kamaniņbraucēja Boķe cīnīsies par ceļazīmi uz Phjončhanu!


* Ogres basketbolistiem sāpīgs zaudējums Ventspilī.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48464

2020. gada 16. novembrī, 21:03, Reklāmraksti
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet