Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 13.novembra numurā:

* Ķeipenes pamatskolas direktore Agnese Lepse – ar skaidru realitāti šodienā un cerīgu skatu nākotnē

"Mēs varam piedāvāt labu, izcilu zināšanu un audzināšanas kvalitāti, jo esam profesionāli visās mācību jomās un nodrošināti ar mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu tehnisko bāzi, lai varam strādāt gan klātienē, gan attālināti. Jūtamies kā skola ar pašapziņu, kurā skolas noturēšana aiz līdzjūtības mūs neapmierina. Esam un būsim ar skaidru, pašu veidotu realitāti šodienā un cerīgu skatu nākotnē," saka Agnese Lepse.


Andra Upenieka intervija ar skolas direktori – jaunajā "OVV".


* Ogrē, Ķegumā, Lielvārdē un Ikšķilē Lāčplēša dienā godina savus varoņus


Ogrē tradicionālo Lāčplēša dienas lāpu gājienu bija plānojusi rīkot pašvaldība, taču vēlāk tas tika atcelts saistībā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju Covid – 19 izplatības dēļ. Tomēr Lāčplēša dienas priekšvakarā pašvaldība saņēma divus individuālus pieteikumus lāpu gājieniem. Ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības, gājienā devās divas atsevišķas grupas pa dažādiem maršrutiem – no Strēlnieku piemiņas zīmes Daugavas krastā un no pilsētas centra.


* Kā trūcīgie un maznodrošinātie mūsu novados saņems higiēniskās maskas?


* Uz karstām pēdām aiztur par kases aparāta nolaupīšanu veikalā Ķeipenē;


* Ikšķiles novadā kaislības nerimstas


6.novembrī notika Ikšķiles novada domes ārkārtas sēde, kuras laikā astoņi deputāti nolēma lūgt Saeimas deputātiem iesniegt Saeimā likumprojektu par grozījumiem Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumā, ar kuru tiktu ierosināts saglabāt autonomu Ikšķiles novadu – Ikšķiles pilsētu un Tīnūžu pagastu.


Savukārt 9.novembrī iesniegts deputātu Kaspara Grīnberga, Jāņa Kravaļa, Daces Kļaviņas, Edgara Logina, Jura Saratova un Kaspara Upaciera pieprasījums par Induļa Trapiņa atbrīvošanu no Ikšķiles novada pašvaldības domes priekšsēdētāja amata.


Vairāk lasiet jaunajā "OVV".


* Rubrikā "Dzērvene mājās vai medus karote svešumā?" –Aelita no Īrijas: "Sirds man joprojām ir Latvijā, Ogrē"


Jautāta, vai pieļauj domu, ka ģimene kādreiz varētu atgriezties Latvijā, Aelita teic: "Faktiski, es labprāt brauktu atpakaļ uz Latviju. Ja vīrs būtu ar mieru, es jau otrā dienā sakravātu čemodānus un atgrieztos, bet viņam ir labs darbs, un vīrs baidās, vai varēs Latvijā atrast līdzvērtīgu. Arī uzsākt savu uzņēmējdarbību Latvijā nav viegli nodokļu sistēmas dēļ. Īrijā, uzsākot mazo biznesu, pirmo gadu vispār nav jāmaksā nodokļi. Šeit valsts ļoti atbalsta mazos uzņēmējus. Īrijā ir arī ļoti laba sociālā sistēma. Cilvēki nekad netika atstāti bez nekā. Ja kāds nevar samaksāt par mājokli vai elektrību,  viņam sniegs atbalstu."


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet! Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48433

2020. gada 12. novembrī, 18:52, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

ķeipenieši • 2020. gada 15. novembrī, 13:54
Prieks par Agnesi, lai veicas arī turpmāk!
>??? • 2020. gada 13. novembrī, 09:28
Labāk jau gan būtu par to svētuli uz Vatikānu sūtīt.
??? • 2020. gada 12. novembrī, 21:04
kur to pieprasījumu par trampiņu iesniedza Saeimā vai pa taisno Baltajā namā?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet