Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 16.oktobra numurā:

* Ogres slimnīcā pacientu pieplūdums lielāks, nekā gultas vietu skaits;

* KNAB: Egila Helmaņa rīcībā nav noziedzīga nodarījuma sastāva


"Tuvojas svarīga Apgabaltiesas sēde, kurā tiks skatīta krimināllieta ar pret mani izvirzītajām absurdajām apsūdzībām, un mēs esam redzējuši, ka kaut kas par mani publiskajā telpā jau daudzu gadu garumā parādās pirms katras tiesas sēdes. Tas ir fons, lai izdarītu spiedienu uz tiesu."


* No Ogres tehnikuma izkrāpti kokmateriāli vairāk nekā 50 000 eiro vērtībā


Viena no darījumā iesaistītajām personām saistīta ar Ikšķiles novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa ģimeni.


* Novembrī Ogres slimnīcā darbu uzsāks otorinolaringologs Jana Gorbača 


"Uzskatu, ka kvalificēti ārsti – speciālisti nepieciešami ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos. Ogrē iepriekš emu bijusi, man pilsēta ļoti patika un priecājos, ka tagad varēšu šeit strādāt un palīdzēt pacientiem. Centīšos ikvienam nodrošināt individuālu pieeju," saka daktere Jana Gorbača. 


* Ekskursija: Kāpēc ogrēnieši Tukumā pusē var justies mazliet kā savējie?


Vairāk – Marijas Pozņakas rakstā.


* Ielu intervijā "OVV" noskaidro: Vai jums ir laimējies sastapt ļoti labu pastnieku?


"Evita Ārente, madlieniešu izvirzīta, saņēma apbalvojumu par godprātīgu darbu un palīdzību cilvēkiem. No bērnības – laipns onkulis, visu mīļi uzrunāts par pastnieku Voldiņu. Vēl Madlienas pasta operatore, leģendārā Spodra Pīpe, diemžēl jau mūžībā," tā Ojārs Atslēdziņš no Madlienas. 


* Likteņdārzā mīlnieki varēs apprecēties Daugavas vidū


Šobrīd tiek izsludināts konkurss visiem tiem pāriem, kuri vēlas salaulāties Daugavas vidū uz kuģa klāja, brīnišķīga skata ieskauti. Trīs laimīgie pāri saņems kuģa nomu pa brīvu – viss, kas ir jāizdara, – jāpastāsta, kāpēc viņi vēlētos apprecēties tieši Likteņdārzā, un, kas zina, varbūt tieši viņiem šāda iespēja tiks dota!


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Sports: Lielvārdes florbola meistarkomanda starp Virslīgas līderēm; PK "Ogre" audzēkņiem teicami sasniegumi Latvijas meistarsacīkstēs; BK "Ogre" sezonu sāk ar vienu uzvaru trijās spēlēs.


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet!


Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48216

2020. gada 15. oktobrī, 19:33, Reklāmraksti
Ogrenet

Jaunākie komentāri

:) • 2020. gada 19. oktobrī, 16:49
http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/46982/ "I.Vecziediņa no saraksta "Apvienība Iedzīvotāji" Ogres novada domē tika ievēlēta 2017.gada 3.jūnija pašvaldību vēlēšanās. Šo trīs gadu laikā notikušas 64 domes sēdes, no kurām deputāte nav apmeklējusi 38 sēdes, tas ir vairāk nekā pusi. 23 sēdēs deputāte nav piedalījusies slimības dēļ. 2020.gadā līdz 18.maijam notikušas 12 sēdes, no kurām I.Vecziediņa nepiedalījās 10 sēdēs, no tām 8 pēc kārtas nezināmu iemeslu dēļ." Kāda gan te vēl jēga?
Dr. Platais • 2020. gada 19. oktobrī, 16:40
Pensionārs var būt arī 20 gadu vecumā.
labs ierosinājums • 2020. gada 19. oktobrī, 15:56
Ja cilvēka vienīgā vērtība ir varaskāre, tad tiešām jāregulē ar likumu.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet