Atgriezties pie raksta

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 6.oktobra numurā:

* TDA "Ogre" joprojām gaida jaunus dejotājus un gatavojas Vidzemes deju svētkiem

TDA "Ogre" mākslinieciskajam vadītājam padomā ir iestudēt deju uzvedumu "Vedības", kas būs par senlatviešu norisēm, gadskārtām un godiem, kam cauri vijas mīlas stāsts. 11 uzveduma dejās tiks apkopoti tautasdziesmu teksti, tautas melodijas, kā arī oriģinālmūzika.""Uzveduma "Vedības" iestudēšana ir viens no iemesliem, kāpēc mūsu kolektīvam nepieciešams papildinājums," piebilst TDA "Ogre"  mākslinieciskais vadītājs Mārtiņš Kaiva. 


Vairāk lasiet jaunajā "OVV".


* Zilo kalnu pakājē talkas laikā iestāda 100 jaunus kokus


Vēl pirms pāris gadiem Zilo kalnu pakājē auga egles, bet tās bija apsēduši mizgrauži, kā arī bojāja trupe, tāpēc kokus nācās izzāģēt. Nu tika noorganizēta talka, lai apmēram vienu hektāru lielo klajumu atkal apzaļumotu. Kopumā stādīšanai bija sagatavoti 100 koki un krūmi – 50 melnalkšņi, 30 priedes, 10 pīlādži, pieci plūškoki un pieci sarkanie ozoli.


Vairāk – jaunajā "OVV".


* Skolotāju dienā Taurupē skolotāji – gan audzēkņi, gan vecāki


Taurupes pamatskolā jau vairākus gadus veiksmīgi pastāv tradīcija – šajā dienā skolotāju lomā iejūtas ne tikai vecāko klašu pārstāvji, bet arī vecāki. Bērniem, pusaudžiem un jauniešiem ļoti patīk vecāku sagatavotās mācību stundas. Taurupes pamatskolas skolotāju aicinājumam šajā svētku reizē atsaucās Sanda Zariņa (vadīja 3. un 4.klases mācību stundas), Mārīte Dzalba (5.kl.), Santa Puķīte (6.kl.), Aija Maļecka (7.,8.kl.).


* Ogres teātris aicina uz atvērto mēģinājumu;


* Ikšķiles "Banda" piedalījusies Latvijas amatierteātru skates finālā;


* Ogres slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā – daudzveidīgi un jauni pakalpojumi 


SIA "Ogres rajona slimnīca" Rehabilitācijas nodaļa regulāri papildina piedāvājumu klāstu, un šajā nodaļā iespējams saņemt multiprofesionālas komandas sniegtos rehabilitācijas pakalpojumus, tostarp zemūdens jeb hidromasāžu, masāžu, mehānisko limfodrenāžu, ka arī izbaudīt ārstniecisko efektu, ko sniedz funkcionālās magnētiskās stimulācijas krēsls, kas ir efektīva iegurņa problēmu ārstēšanas metode. 


Vairāk – 6.oktobra "OVV".


* Ķeguma novada senioru dambretes komandai 3.vieta Latvijā


Vairāk lasiet Viktora Krustkalna rakstā!


Lasiet arī par sacensībām "Izskrien OGRI 2020", kā arī par Ogres NSC audzēkņu nopelnītajām 16 medaļām sacensībās Jelgavā!


Laikrakstu "Ogres Vēstis Visiem" pērciet preses tirdzniecības vietās vai abonējiet!


Pasūtot "OVV" kopā ar "Laimīgo Programmu" – izdevīgāk!


 


 

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/reklamraksti/48109

2020. gada 5. oktobrī, 19:17, Reklāmraksti
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet