Atgriezties pie raksta

Par mājsēdes neievērošanu – 42 administratīvie procesi

Arī aizvadītās nedēļas nogalē – 15. un 16. janvārī - Latvijā  bija noteikta komandantstunda jeb mājsēde, liedzot atrasties uz ielas laikā no pulksten 22 līdz pulksten 5.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres policijas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Atis Ratnieks informē, ka Ogres policijas iecirkņa apkalpojamajā teritorijā Valsts policijas darbinieki, sadarbībā zemessardzes pārstāvjiem, kā arī  Ogres, Ikšķile, Ķeguma un Lielvārdes novada pašvaldības policijas darbiniekiem, saistībā ar komandantstundas neievērošanu,  uzsāka 42 administratīvos procesus. Atkarībā no pārkāpuma smaguma, personām piemēroti sodi no 10 līdz 200 eiro.


14.janvārī R. Jumpravā, Daugavas ielā, neievēroja pašizolāciju. Šajā pašā dienā D. Ogrē, Brīvības ielā, neizmantoja mutes un deguna aizsegu. Abos gadījumos uzsākts administratīvais process.


17.janvārī kādā dzīvoklī Ogrē, Turkalnes ielā, neievērojot ārkārtējās situācijas ierobežojumus, notika privāta pulcēšanās, kur sapulcējās septiņi cilvēki no septiņām dažādām mājsaimniecībām. Uzsākts administratīvais process pret katru no šīm personām.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48994

2021. gada 22. janvārī, 10:50, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet