Atgriezties pie raksta

Visiem Ogres slimnīcas darbiniekiem veic Covid-19 testus

Ogres slimnīcā pieejamais gultu skaits ir samazināts, lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku distancēšanos starp pacientiem un pastiprinātu drošību, informē slimnīcas vadītājs Dainis Širovs.

Ogres slimnīcā šobrīd kopumā ārstējas 63 pacienti.


Pagājušajā gādā Ogres slimnīcā pasaulē nākuši 447 bērni, šogad jau divi, abi puisīši.


Aizvadītās nedēļas laikā testējot pacientus, atklāti 11 saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Šajos gadījumos pacients tiek pārvests uz slimnīcu, kurā ir Infekciju nodaļa.


Sakarā ar to, ka šobrīd novērojamais Covid-19 vīrusa paveids ir ļoti infekciozs, uz tā klātbūtni organismā tiek testēti visi Ogres slimnīcas darbinieki. Šajās brīvdienās vien testi veikti 130 Ogres slimnīcas darbiniekiem, tostarp visiem Rehabilitācijas nodaļas mediķiem, bet šodienas laikā Covid-19 testus plānots veikt visiem ambulatorajiem speciālistiem. Tāpat kā visā valstī, arī Ogres slimnīcā mediķi strādā ārkārtas režīmā.


Covid-19 D.Širovs raksturo kā ļoti viltīgu saslimšanu. Ja vienā dienā analīzes tā klātbūtni organismā neuzrāda, tad jau nākamajā situācija var mainīties, turklāt to mēdz atklāt pacientiem, kuriem nav nekādu šai slimībai raksturīgu simptomu. Lai samazinātu inficēšanās iespējas, pacienti tiek aicināti maksimāli ievērot distancēšanos un citas epidemioloģiskās prasības.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48841

2021. gada 4. janvārī, 10:39, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Jaunākie komentāri

Nika • 2021. gada 5. janvārī, 14:42
Vispostošāko iespaidu Covid-19 atstājis uz cilvēku saprātu!
čoms • 2021. gada 4. janvārī, 17:01
Viss atkarīgs cik valdība melu segšanai iedos naudu
cilveks • 2021. gada 4. janvārī, 12:38
Taisniba vai meli,cik %

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet