Atgriezties pie raksta

Salaspils novada Rotary klubs atbalsta Ogres slimnīcas mediķus Foto

Pēc Garkalnes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieka, Rotary kluba biedra, bijušā Ogres slimnīcas Ambulatorās nodaļas vadītāja Guntara Kniksta iniciatīvas, Salaspils Rotary klubs nolēmis sniegt atbalstu Ogres rajona slimnīcas Uzņemšanas nodaļas mediķiem.

Slimnīcas vadītājs Dainis Širovs norāda, ka Ogres rajona slimnīcā ārstējas ne tikai Ogres, Lielvārdes, Ķeguma un Ikšķiles novadu, bet arī Pierīgas iedīvotāji. Viņu vidū arī daudzi Garkalnes un Salaspils novadnieki. Salaspils Rotary klubs juridiski ir reģistrēts Garkalnes novadā.


Daudzi Latvijas Rotary klubi šobrīd ir vienojušies kopējā akcijā, lai atbalstītu mediķus, kuri ir iesaistīti Covid-19 pacientu ārstēšanā un aprūpē. Rotary klubu pārstāvji norāda, ka ir ļoti būtiski vēl vairāk kā jebkad motivēt un izteikt atzinību medicīnas darbiniekiem, kuri sniedz nenovērtējamu ieguldījumu līdzcilvēku labā.


Salaspils Rotary kluba biedri nolēmuši sniegt savu palīdzību Ogres rajona slimnīcai, nodrošinot regulāru pārtikas paku piegādi slimnīcas Uzņemšanas nodaļas mediķiem. Viņiem tiek piegādāti svaigi konditorejas un kulinārijas izstrādājumi, ka arī citi gardumi.


"Sakām paldies, ka drošsirdīgi darāt savu darbu šajos grūtajos apstākļos! Sakām paldies par jūsu čaklajām rokām, negulētajām naktīm, un par jūsu smaidu arī tad, kad smaidīt nemaz negribas. Vēlam jums izturību, izturību un vēlreiz izturību! Tikai kopā esam spēks un viens otram varam palīdzēt," norāda Salaspils Rotary kluba prezidents Viktors Tihomirovs.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48779

2020. gada 23. decembrī, 14:05, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Jaunākie komentāri

nu • 2020. gada 24. decembrī, 21:34
Šis ir tas gadījums, Paldies, ja kāds aizmirsa, to pateikt.
sūna • 2020. gada 24. decembrī, 10:30
Nē nu gan traki! Kad neviens nepalīdz -slikti.Kad palīdz-tad prasības neadekvātas uzstādat.Esiet pateicīgi par katru palīdzibu,nav glīti uzreiz prasības uzstādīt,tas nav viņu pienākums,bet laba griba.To ūdeni un augļus paši piepērkat!
Uzpirkt • 2020. gada 23. decembrī, 23:25
Uzpērkam vietas lai vajadzības gadījumā tiktu pie elpinâšanas aparāta?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet