Atgriezties pie raksta

Diviem Ogres novada Bāriņtiesas darbiniekiem konstatēta saslimšana ar Covid-19

Diviem Ogres novada Bāriņtiesas darbiniekiem konstatēta saslimšana ar Covid-19, aģentūru LETA informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvis Nikolajs Sapožņikovs.

Vēl divi bāriņtiesas darbinieki atrodas karantīnā.


Saslimšana ar Covid-19 konstatēta arī vairākās novada izglītības iestādēs.


Sapožņikovs stāstīja, ka Ogres 1.vidusskolā pozitīvs Covid-19 tests ir diviem tehniskajiem darbiniekiem un vienam pedagogam. Karantīnā līdz 14.decembrim atrodas 35 skolēni, līdz 15.decembrim - 123 skolēni, bet vēl 55 skolēniem karantīna ir noteikta līdz 16.decembrim.


Ogres sākumskolā līdz pirmdienai, 14.decembrim karantīnā bija 25 skolēni un 11 pedagogi. Līdz 16.decembrim karantīnā ir viens skolēns, savukārt līdz 21.decembrim karantīna noteikta 139 skolēniem un 14 pedagogiem.


Pēc Sapožņikova stāstītā, pirmsskolas izglītības iestādē "Zelta sietiņš" līdz 17.decembrim karantīnā atrodas divi bērni, un vēl viens bērns karantīnā ir līdz 24.decembrim. Visi trīs bērni ir bijuši Covid-19 slimnieka kontaktpersonas. Karantīna noteikta visiem vienas grupas bērniem, jo Covid-19 pozitīvs tests bijis viena bērna mammai.


Bērnudārzā "Riekstiņš" karantīnā līdz 15.decembrim atrodas divas grupas, bet līdz 20.decembrim - viena grupa.


Ogres basketbola skolā ar Covid-19 slims viens darbinieks, viens atrodas karantīnā. Madlienas vidusskolā karantīnā ir viens darbinieks, bet Madlienas Mūzikas un mākslas skolā pozitīvs Covid-19 tests ir vienam darbiniekam, sacīja pašvaldības pārstāvis.


Slimību profilakses un kontroles centra dati liecina, ka pēdējo divu nedēļu saslimušo kopskaits Ogres novadā ir 95 cilvēki.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48702

2020. gada 15. decembrī, 12:27, Policija, VUGD, slimnīca
Leta

Jaunākie komentāri

par darbu • 2020. gada 16. decembrī, 08:38
Vai tas nozīmē, ka bāriņtiesa ir slēgta? Vai es pareizi sapratu?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet