Atgriezties pie raksta

D.Širovs: Ogres slimnīca pakalpojumus sniedz pilnā apjomā

Pagājušajā nedēļā tikai vienam pacientam konstatēta saslimšana ar Covid-19. Kā atklāj slimnīcas vadītājs Dainis Širovs, arī medicīniskajam personālam bijušas krīzes situācijas saistībā ar Covid-19. bet tās ir novērstas. 

Visiem pacientiem, kuri iestājas  slimnīcā, tiek ņemti izmeklējumi uz Covid-19. Ja rezultāts ir negatīvs, pacients no tranzītpalātas tiek pārvietots uz nodaļu.


"Slimnīcā nedēļas vidū bija grūtības ar gultām Internajā nodaļā, kur ārstējas pacienti ar terapeitiskām un neiroloģiskām saslimšanām. Pašlaik situācija ir uzlabojusies un ir brīvas vietas. Cenšamies ātri izmeklēt un ārstēt pacientus," saka D.Širovs.


Neraugoties uz to, ka valstī vērojama saslimstības palielināšanās ar Covid-19, Ogres slimnīca, tostarp Rehabilitācijas nodaļa, pakalpojumus sniedz pilnā apjomā.


Aizvadītās nedēļas nogalē slimnīcā uzņemti 27 pacienti,  ambulatorās palīdzība sniegta 43 pacientiem, tostarp 8 bērniem.


"Slimnīca strādā pastiprinātas epidemioloģiskās drošības apstākļos, un ar gandarījumu varam secināt, ka arī Ambulatorās nodaļas apmeklētāji kļuvuši apzinīgāki. Ārstniecības iestādē pārvietojas ar individuālajiem aizsardzības līdzekļiem – sejas aizsargmaskām. Pagājušajā nedēļā nebija nekādas konfliktsituācijas par to, ka jāizmanto individuālos aizsarglīdzekļus. Jāsecina, ka sabiedrība ņem vērā epidemiologu norādījumus un rūpējas par savu un apkārtējo drošību," novērojis slimnīcas vadītājs.


D.Širovs atgādina, ka slimnīcā turpinās karantīna. Lai izvairītos no apmeklētāju kontaktiem ar pacientiem un medicīnisko personālu, apmeklētāji netiek ielaisti.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48507

2020. gada 23. novembrī, 11:48, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Par šo rakstu vēl nav saņemts neviens komentārs.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet