Atgriezties pie raksta

Ogres slimnīcā sešiem pacientiem Covid-19 pozitīvs; viņi turpina ārstēties citur

"Pagājušajā nedēļā sešiem pacientiem Ogres slimnīcā Covid-19 analīzes bija pozitīvas. Četri no viņiem pārvesti uz Rīgu, viens uz Jelgavu un viens uz Jēkabpili, kur ir Infektoloģijas nodaļas," norāda Ogres slimnīcas vadītājs Dainis Širovs.

Slimniekiem, kurus ievieto Ogres slimnīcas tranzītpalātās, iestājoties tiek paņemtas analīzes uz Covid-19, un, atkarībā no rezultāta, viņi tiek pārvietoti uz citām nodaļām vai ārstniecības iestādēm tālākai ārstēšanai.


Aizvadītās nedēļas nogalē slimnīcā uzņemti 30 pacienti, pēc ambulatorās palīdzības vērsies 31 pacients, kā arī 7 bērni. Nedēļas nogalē Ogres slimnīcā pasaulē nākuši trīs bērni. Piektdien Ogres slimnīcā pasaulē nācis 400.mazulis - meitenīte.


D.Širovs informē, ka Ogres slimnīcas Ambulatorā nodaļa turpina sniegt pakalpojumus pilnā apjomā. Nacionālais veselības dienests piešķīris arī papildu līdzekļus, lai varētu nodrošināt visu iedzīvotāju vajadzības pēc ambulatorajiem pakalpojumiem.


"Kamēr netiks ieviesti vēl kādi ierobežojumi, iespēju robežās turpināsim strādāt. Izmantojot Ambulatorās nodaļas pakalpojumus, aicinām pacientus ievērot noteikto pieņemšanas laiku, lai izvairītos no drūzmēšanās gaiteņos," piebilst D.Širovs.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/policija/48456

2020. gada 16. novembrī, 10:59, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Jaunākie komentāri

sūna • 2020. gada 16. novembrī, 11:34
Ceru,ka slimnīcā ir karantīna un apmeklētāji bariem neklīst pa nodaļām .

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet