Atgriezties pie raksta

« Kāds pagastvecis – tāds deputāts?

2017. gada 22. jūnijā, 09:48, Politika
Pauls Treimanis

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

nu,nu • 2017. gada 25. jūnijā, 22:15
Vispār jau upe nesmirdēja, tikai idiotiem un irsējiem smirdēja upe. Smaka nāca no lauka ko nolējis bij lauksaimnieks un recenzija tu esi morāls kroplis.
stulbam xx • 2017. gada 24. jūnijā, 19:59
tu pats bandīts un pie tam stulbs,Lembergs tiesāts un sēdēja bet vienalga viņu Ventspils mīl,mēs nedosim apvainot Helmani.
xx • 2017. gada 24. jūnijā, 18:31
Helmi miltos. Banditiem nav ko darit vadibas kreslos. Vina uzvediba, runasana un draugi neliecina par kartigu nosvertu cilveku, bet par banditu. Lai mazak koz kopa ar visadiem narkomaniem. Savadak tauta jau runa.
visu cieņu • 2017. gada 24. jūnijā, 13:38
Kad redzēju, ka Latišs nobalsoja pret Helmani kā domes priekšsēdētāju,, nodomāju - tas, vecīt, Tev labi nebeigsies. Te nu rezultāts!!!!! Un tik ātrs! Tikai neatstāj doma, tas ir zemiski, ja t'a atriebjas par atklātu viedokli. Cieņa Latišam! Gan jau atradīs darbu, varēs iet paceltu galvu, jo nepazemojās un pauda atklātu viedokli. Un galu galā, ja arī paliktu amatā, tāpat dzīves viņam nebūtu. Nograuztu.
Kraus • 2017. gada 23. jūnijā, 21:24
Эти двое уже давно нетерпимы к друг другу. Пришло время хелми - он дожмёт Латиша, как съел и тех , которые как дурачки поддержали хелми в прошлой нечистоплотной игре.
dlja ha-ha • 2017. gada 23. jūnijā, 09:15
pridurok ha-ha kak vsegda povtorjaetsja pridumaj čto-nibudj novoe,tebe skazno lečisj,durdom davno tebja ždet.
ха ха • 2017. gada 23. jūnijā, 07:18
Явный заказ шуцманской банды,такому же шуцмански настроенному журналюге.
operātors • 2017. gada 22. jūnijā, 19:46
Kur tad ir pēdejās sēdes ieraksts domes mājas lapā?! Ku kū!
smaka • 2017. gada 22. jūnijā, 19:28
Smirdēja upe Dārziņos,atbraucu uz Ogri tā smaka pilsētā jūtama bija !
vot • 2017. gada 22. jūnijā, 16:54
Ogresgals ir zem Ogres namsaimnieka, Ogresgalam nav sava budžeta , ko Latišs viens varēja izdarīt, viens nav karotājs. Var jau riet, bet padomāt ar galvu vajag, atrada vienu grēkāzi Ogrē
Viņš • 2017. gada 22. jūnijā, 16:51
Dzīvoju Ogres upes krastā, un katru dienu peldos, patiešām neesmu manījis jebkādu piesārņojumu,nebija. Ogresgalā, gan meslo laukus, tā ir bijis vienmēr. Viņš balsoja pret, tagad būs atriebība , kā bērni.
kaimiņš • 2017. gada 22. jūnijā, 16:45
Tas pats žurnaļuga, kas slavēja Ikšķiles ''Vienotību'' , īsto pusi nezinot. Pasūtījums pilnīgi acīs duras , tāpat kā nesakoptā Ogres slimnīcas apkārtne. Stāvlaukumi slotu nav redzējuši un miskastes nabadzības un nevīžibas apliecinājums. Kaimiņu acs to laikam labāk redz nekā saimnieka.
pile • 2017. gada 22. jūnijā, 16:28
Pile, kas atkārtojās?
www • 2017. gada 22. jūnijā, 16:16
par to es rakstiju ka škeles ferma ciemupes puse izveda kutsmeslus uz lauka tapec ar smirdeja un upe nekas nepluda ta ir tikai pile lai varetu sacelt breku par neko vai lauku laudis aizmirsusi ka smird kuts mesli
Bet • 2017. gada 22. jūnijā, 14:03
Vai kāds var pateikt, ka konkrēti ir redzējis kādu piesārņojumu upē? Kur tas ir bijis un kad? Kas un kam par to ir ziņojis? Nevienas konkrētas informācijas! Varbūt šis burbulis speciāli uzpūsts, lai kaut kas būtu ko pārmest?
Zintim • 2017. gada 22. jūnijā, 13:41
nu ja jau ogresgalieši, Kārļu gals, šo pagastveci pielīdzina nullei, tad ko lai saka otrpus upes un Daugavas krastā dzīvojošie, kurus šis drīzais līgo-Jānītis vispār čukčām pielīdzina, ne tikšanās uz vēlēšanām, ne kāda problēmrisinājuma. Kādreiz sistemātiski lielo atkritumu konteineru mēnesī 1x noorganizēja, šogadiņ retu reizi. Pagastveča darbības moto visdrīzāk laikam ir: po! Rīga- Daugavpils šosejmala, drīz braukšu uz Briseli!
??? • 2017. gada 22. jūnijā, 13:38
Kāpēc paulītis neraksta par Manguli, kur darbā Ogres Mzikas skolāpieņēma geju pornoaktieri? Vai tāds der darbā ar bērniem? Bet tas ir labi, jo Mangulis nobalsoja par Helmani?
>>:( • 2017. gada 22. jūnijā, 13:31
žurnālists neatbild par teritorijām, nav amatpersona - deputāts + izmeklētājs, bet pagastvecim, konkrēti, tavam "mīlulim" Latišam gan ir pienākumi un atbildība pārzināt un zināt, kas notiek viņa teritorijā, viņa degungalā, to starp piedalīties avārijas situācijas novēršanā un rosināt izmeklēšanu varas instancēs, ne gulēt uz lauriem! Šim " izcilniekam' pilnīgi pie dibena vai ar cūku mēsliem, vircu tiek piesārņota Rankas upe, Ogres upe pašam degungalā, Ogresgala pusē vai viņpus krasta Urdziņa!!!
Eskudo • 2017. gada 22. jūnijā, 12:58
To Nice. Tie ko jūs nicinoši apzīmējiet ar vārdu "penčuki" arī ir ogrēnieši un viņiem arī ir tieši tādas pašas tiesības kā jums. Iespējams starp viņiem ir arī jūsu vecāki. Iespējams, ka jūs arī kādreiz kļūsiet par tādu pašu "penčuku". Un, starp citu, nodokļus jūs maksājiet nevis konkrētajam cilvēkam, bet gan novadam un valstij, kurā jums arī ir tā laime/nelaime dzīvot. Tā kā nevajag spļaut akā no kuras pašam kādreiz nāksies dzert. Un ar nicinājumu arī varbūt tā uzmanīgāk. Ka tik nenāk atpakaļ...
recenzija • 2017. gada 22. jūnijā, 12:56
Ja, godīgi abi vienādi = gan Helmanis liekot Paulim uzcept šo rakstu, kā arī pats Latišs. Nevienam nav noslēpums, ka Latišs ir mīkstais, memļaks un grīdas lupata. Ar tādiem kā Latišs zonā izdarās ne visai smuki. Latišveidīgo liktenis pie cietumniekiem ir neapskaužams.
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 2 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet